Ezt tette Zimány Linda Vajna Timivel

Mindketten megszabadultak egy fontos dologtól...

2015/07/23

Hódít a rövid frizura: két szexi celebcsaj, Vajna Timi és Zimány Linda is megszabadult hosszú tincseitől. De vajon mi állhat a változás mögött?

Hullnak a hajak a sztárvilágban! A nyár egyik nagy slágere a rövid frizura, ehhez pedig a legszebb csajok is igazodnak, ezért Zimány Linda és Vajna Timi is beült a fodrászszékbe, és megvált a már-már védjegyévé vált hosszú fürtöktől. A frizuraváltás mögött általában magánéleti válság szokott állni – vajon a szépségekkel is ez történt?

Linda mindig naprakész volt az aktuális divatból, és bizony a vállig érő frizura abszolút hódít – nem csak a tengerparton, de a nagyvárosi forgatagban is tökéletes viselet. A népszerű modell a fesztiválszezont merész, lila tincsekkel bulizta végig, de most visszatért az ombre stílushoz. Linda fodrásza azt is elárulta, hogy a hollywoodi körökben mozgó szépség egy különleges, az amerikai sztárok által is kedvelt módszerrel frissítette fel frizuráját

linda

Nem csak Linda, Vajna Timi is bevállalta, hogy megszabadul gyönyörű hosszú hajától, és egy bohókásan szexi, rövid fazonra vált. Timi Zsidró Tamás kezei alatt ment át a hatalmas változáson, rajongóinak pedig azt is elárulta: miért kellett megválnia a fürtjeitől.

„Eljött a nap..Zsidró Tamás egy könnyed nyári frizurát varázsolt nekem. Sajnos, több mint 20 cmt kellett vágni, mert nagyon el volt törve a hajam, de egy percig sem aggódtam, mert a legjobb kezekben voltam. Nektek hogy tetszik?” – írta Timi a rajongói oldalán.

Eljött a nap..Zsidró Tamás egy könnyed nyári frizurát varázsolt nekem. Sajnos, több mint 20 cmt kellett vágni, mert…

Posted by Tímea Vajna on 2015. július 22.

Nektek melyik leányzó dögös rövid frizurája tetszik jobban? 

Olvass még Zimány Lindáról!

Hozzászólások