Ezt tették Bodnár Attila fiával halála előtt

Nagy Feró megsiratta

2015/10/28

A halála előtt kirabolták ifjabb Bodnár Attilát, aki utcazenészként tengette napjait, és nem kért segítséget ismert édesapjától. Úgy tudni, a barátja lakásán halt meg. Édesapjával nem rossz kapcsolata volt, hanem semmilyen.

“Én meg is sirattam – mondta Nagy Feró a Blikknek ifjabb Bodnár Attiláról. – Rossz volt nézni azt a fájdalmas küzdelmet, amit a sikerért vívott. Ez a fiú tehetséges volt, és nagyon megviselte a kudarc. Nem tudom, mi történt vele, az interneten olvastam a szomorú hírt, de szerintem a sikertelenségébe halhatott bele. Sajnos a segítséget sem fogadta el sem tőlem, sem mástól, még édesapjától sem.”

Valamiért azonban nem tudott kilépni édesapja árnyékából, pedig nagyon szeretett volna. Bár a Keleti pályaudvar volt a törzshelye, aluljáróról aluljáróra járt, szinte az utcán élt, nem sokkal halála előtt rabolták ki, elvették a pénztárcáját és telefonját. Nehéz helyzetben volt, de nem fogadott el segítséget senkitől.

badt
Édesapjával nem sikerült helyre hoznia viszonyát

A 2010-es X-Faktor sem segített rajt, nem tudta megragadni a lehetőséget. “Érzelmes fiú volt, hatalmas lélekkel – emlékszik vissza Szirota Jennifer. – Nyilván amiatt lett ilyen törékeny, amit átélt. A szívembe zártam. Az X-Faktor előtt is zenélt az utcán, utána is. Abból élt, amit ott keresett. Igazságtalan az élet, hogy így elbánt vele.”

Életének legszomorúbb pontja azonban édesapjával való kapcsolata volt, akivel nagyon megromlott a viszonya, az X-faktor után sem sikerült helyrehozni. “A fiamról rosszat nem akarok mondani, jót pedig nem tudok” – mondta 2013-ban az édesapa, idősebb Bodnár Attila, akit egyelőre nem lehet elérni.

Egyik ismerőse szerint halála előtt már nagyon rossz állapotban volt, és kevés kapcsolatát is elvesztette az élettel.

Hozzászólások