Ezt tették Lagzi Lajcsi feleségével a kommandósok

Rémálom volt az elmúlt két hét

2015/10/04

Lagzi Lajcsi családja teljesen összetört az elmúlt két hét eseményei miatt. Boglárka először nyilatkozott a megélt szörnyűségekről.

Sírástól el-elcsukló hangon beszélt Galambos Boglárka az elmúlt hetek eseményeiről. Legjobban a gyermekei miatt aggódott, akik halálra rémültek, amikor a kommandósok beugráltak a család birtokára, majd Lagzi Lajcsit és feleségét bevitték a fogdára

A tehetetlenség, az, hogy nem tudok az itteniekkel, a családommal, a szeretteimmel semmiféle kapcsolatot tartani, ez a tizenkét nap, az maga volt a rémálom. A bírónő felolvasott egy olyan ítéletet, amivel kapcsolatban az embernek olyan volt az érzése, mintha ez egy előre megkomponált, és egy előre lejátszott ítélet lett volna. Nem engedtek minket ki, hanem további egy hónapra elküldtek minket a székesfehérvári börtönbe. Mindenki nagyon emberségesen bánt velünk, a körülményekhez képest nagyon kulturáltan, humánus módon kezelt bennünket mindenki” – mesélte a TV2 Tények című műsorának Lagzi Lajcsi felesége. 

Az iskolában, a baráti körben, és mindenhol nagyon nagy szeretet vesz bennünket körül. És mindenkinek nagyon köszönöm. És teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában és teljes mértékben így gondolom. A kapcsolattartással nem tudom mi lesz. Az ügyvédeink a továbbiakat intézik” – tette hozzá Galambos Boglárka.

 

Hozzászólások