Ezt történt a héten a sztárvilágban

Nézd meg az RC News heti összefoglalóját!

2014/11/02

A sztárvilágban ezen a héten sem maradtunk fordulatos események nélkül. Berki Krisztián kislány első szülinapját ünnepelte, Szabó Zsófi bepasizott, Tóth Gabi sebeit feltépték, de Majka, Pál Dénes és Aurelio is tartogatott meglepetéseket. 

Berki Krisztián így köszöntötte kislányát

Berki

Berki Natasa Zselyke ma egy éves. Édesapja, Berki Krisztián a következő megható sorokkal köszöntötte őtBerki Natasa Zselyke ❤️ ma 2014.10.29-én 1 éves lett! Freud azt mondja, hogy kb. 3 éves életkorunktól vannak olyan élmények, melyekre már magunktól is emlékszünk. Zselyke még „csak” 1 éves, így az ő életében az általam készített fényképek, leírások jelentőséget hordoznak majd… ;)

Szabó Zsófi lebukott

szabozsofi6

Legutóbb Aurelióval, előtte pedig Istenes Bencével hozták hírbe a műsorvezetőt. Most azonban egy harmadik személy oldalán sétálgatott Szabó Zsófi vasárnap este. Sok mindenen kellett keresztül mennie az egykori színésznőnek az utóbbi időben. A Jóban Rosszban producerével botrányosan alakult szerelme, amit a családi tragédia követett, ami az egész országot megrázta. Ezek után idő kellett, mire Szabó Zsófi újra önmagára talált.

Tóth Gabi megrendült az élő adás alatt

tothgabi3

Vélhetően Tóth Gabi még mindig nem tette túl magát a szakításon. Az X-Faktorban Kállai-Kiss Zsófi által előadott Lelketlen ember című dalon ugyanis elsírta magát. Akármennyire fogadkozott Tóth Gabi, nem tudta megállni, hogy az X-Faktor mostani szériájában ne sírjon. Túl mélyen érintette egy dal.

Übercuki Majka kisfia

majka (1)

Ugyan még bő két hét van hátra Majka kisfiának születésnapjáig, de az előkészületeket nem árt időben elkezdeni. Mariánt kamera előtt kérdezte a rapper, hogy mit szeretne születésnapjára. A tündéri kisfiú nem aprózta el: szeretné, ha Mickey egér jelen lenne, akit fel is hívott telefonon, és Majka segítségével elénekelte a “Boldog szülinapot”.

Aurelio teljesen kikelt magából

aurelio

Hazatértek a sztárok a dzsungelből. Aurelio első dolga az volt, hogy kiossza munkáltatóját, mert úgy érzi, vérig sértették. Saját Facebook oldalán olvashatjuk szavait, amit az RTL Klubhoz intézett. Ezek szerint nagyon kényes téma számára az, ha valaki nem tudja, hogyan kell helyesen írni a nevét, habár az ő sorai is hagynak némi kivetni valót maguk után…

Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárt

Pál Dénes

Egy pillanatig sem unatkozhatott, aki a TV2-re kapcsolt, hiszen a Sztárban sztár döntője és az utána következő Rising Star első adása is bőven hozott izgalmakat. A felfokozott hangulat Tillát megkeverte… Az eredményhirdetés előtti pillanatokban bekövetkezett az, amitől a műsorvezető mindig tartott: összekeverte a Sztárban sztárt a Megasztárral. Végül kihirdették a győztest; Pál Dénes lett a Sztárban sztár 2. évadának legjobb előadója.

Hozzászólások