Ezt üzente Alekosz Orbán Viktornak

Történelmet írna az egykori valóságshow-hős

2015/06/05

A Való Világ egykori játékosát összezárták Friderikusz Sándorral egy teljes napra, majd Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert vendége volt a Mokka stúdiójában. Alekosz minden vágya az volt, hogy visszakerüljön a képernyőre, ám most mégis elégedetlen. Üzenetet is hagyott miniszterelnökünknek.

Kedden a TV2 reggeli műsorában többek közt Alekosz is helyt kapott a Mokka kanapéján, hogy pár percig élő adásban beszélgethessen Demcsák Zsuzsával és Kárász Róberttel. Ez azonban nem aratott osztatlan sikert a tévénézők és a közösségi oldal kommentelői között. Sokan védelmükbe vették az egykori valóságshow-hőst, köztük Orbán Ráhel is:

„Döbbenet… az ember azt gondolná, hogy azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az ország előtt megalázhassa… De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek… ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögnie, torokból röhögnie és igen helyett azt mondania a műsorvezetőknek, hogy ja-ja…: S a lényeg, hogy nem értek célt… A műsor után nem A.-t tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek… : S” – írja Ráhel sorait a Bors.

alekosz

Erről természetesen Alekosz is értesült, aki kifejtette véleményét a lapnak:

„Úgy érzem, hogy Orbán Viktor annak idején nézte a ValóVilág 4-et, idézett is engem a parlamentben, amikor egy ügy kapcsán azt mondta: mindig minden körülmények között meg kell csinálni” – büszkélkedett „klasszikus” szerepével Alekosz.

„Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is. Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni. Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit. Édesapja tegyen hasonlóképpen, és akkor lesz egy kis kikapcsolódása a mindennapi megoldandó feladatok és a vele járó stressz után – folytatta a valóságshow-hős, aki a továbbiakban is szívesen szórakoztatná Orbán Viktort a képernyőn keresztül.

Az üzenet után így értékelte saját teljesítményét az ex-villalakó: „Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett beszélgetnem, ráadásul felkészületlenek is voltak. A kapkodás, a szétszórtság és stílus is felháborított. Nem odavaló dolgokkal voltak elfoglalva, viszont nem beszéltünk arról, hogy az Összezárva Friderikusszal eddigi részeinek a nézettségét toronymagasan az az adás vezeti, amelyikben én voltam a vendég. Százezer nézővel többet ültettem a képernyők elé, pedig lényegében ez csak egy beugrás volt a részemről.”

Hozzászólások