Ezzel a nővel csalta Ben Affleck a feleségét

A bébiszitter lehet a válás oka

2015/07/31

Ben Affleck és Jennifer Garner válása felkavarta az állóvizet, hát még a tényként kezelt ok, mely szerint a férj a fiatal bébiszitterükkel csalta meg a feleségét. Természetesen mindenki tagad, bár a botrány egyre csak dagad, állítólag már látták együtt az újdonsült párost nyilvánosan csókolózni.

Éppen tíz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Ben Afflerck és Jennifer Garner ezer fokos lángon égő szerelme kihűljön. A párnak ez idő alatt három gyermeke született, a most kilenc éves Violet, a hat éves Seraphina és a kis Samuel, aki mindössze három éves. Most még az is rejtély, hogy hogyan fognak osztozni a gyermekek felügyeletén, bár az szinte biztos, hogy a három kicsi az anyjuknál marad majd a válást követően.

affleck_garner

Annál az anyánál, aki láthatóan kikészült idegileg, ami érthető is, hiszen mostanában arról szólnak a pletykák, hogy fiatal, 28 éves bébiszitterükkel csalta meg a férje. A képeket elnézve látszik, hogy a dögös dadus ragyog, míg Jennifer csak árnyéka régi önmagának. Míg ismerősök arról suttognak, hogy az újdonsült páros meghitten romantikázott és Christine Ouzounian boldogan ücsörgött új pasija ölében, úgy csókolgatták egymást, addig az érintett felek mélyen hallgatnak, vagy éppen tagadnak. Állítólag Ben és Christine egy romantikus hétvégét töltött Bel Air egyik hoteljében.

A Radar online úgy tudja, hogy Ben már régen nem tagadja Jennifernek, hogy valóban váltottak néhány sms-t és emailt a dadával privát üzenetben, de azt továbbra is cáfolja, hogy bármilyen fizikai kapcsolat lett volna közöttük. Állítólag akkor kerültek közelebb egymáshoz, amikor a házaspár végleg eldöntötte, hogy külön utakon folytatják. Affleck jócskán maga alatt volt, és nem tudta mással megbeszélni a történteket, mint azzal a nővel, aki minden nap az életük része volt. Így fordulhatott elő, hogy közelebb kerültek egymáshoz.

EXCLUSIVE: *PREMIUM RATES APPLY*STRICTLY NO WEB UNTIL 1AM PST JULY 30th 2015* Christine Ouzounian, Ben Affleck And Jennifer Garner's former nanny is seen out in Los Angeles, California today.

Kérdés, vajon van-e létjogosultsága egy olyan kapcsolatnak, ami ilyen körülmények között alakul, lehetnek-e benne tiszta érzelmek és nem csupán az összetört szív segélykiáltása? Mindenesetre az ifjú dada ragyog, külsejét tekintve pedig határozottan jó választásnak tűnik. Míg Garner gyakran lepukkant és nyúzott, még a válást megelőzően is, addig a 28 éves lány üde, fiatalos és rendkívül szexi. Szerinted is jó választás lenne Ben Affleck részéről?

Ha már a választásnál tartunk, éppen bébiszittert keres a berki, akinek Bochkor Gábor segít a választásban. Érdekes összefüggés, hogy még Bocsinak is eszébe jutott, mi van, ha olyan dadát választ kislánya mellé, aki nőként is felkelti az érdeklődését. “A jó mell-kerek popsi már nem hoz lázba” – utalt a berki arra, hogy nem a külső számít, hiszen ezen már túl van, sokkal fontosabb a belső és a nő személyisége. Jelen esetben még ez sem számít, csak hogy Natkó jó kezekben legyen, ha ő éppen nem ér rá.

A közkedvelt páros csak Bennifer II néven futott a köztudatban, miután Affleck Jennifer Lopezt cserélte a Daredevil színésznőjére, Jennifer Garnerre. A fiatalok még a közös forgatáson szerettek egymásba, igaz akkor még mindketten mással éltek párkapcsolatban. Olvasd el, mekkora vagyonon osztoznak!

ben affleck jennifer garner

Hozzászólások