Ezzel az itallal védd a saját és gyermeked egészségét télen!

Ezt idd ha finomat és egészségeset akarsz!

2018/12/18

Télen különösen fontos az immunrendszer védelme, hiszen jóval nagyobb veszélynek van kitéve és könnyebben leszünk beteg is, mint általában.

A téli időszakban sokkal nehezebb megőriznünk egészségünket, mint máskor. Nincs ez másként a gyermekek körében sem, hiszen az iskolában, óvódában sokkal könnyebben összeszedik a betegségeket, mint máskor. Mindemellett az influenzaszezon is vészesen közeledik, amitől nagyon sokan rettegnek, hiszen akár 2-3 hétre is képes ágynak dönteni a beteget!

Ami leginkább elengedhetetlen a szakértők szerint az a sok-sok vitamin bevitele, azonban senki nem szeret tablettákat kapkodni minden nap. Ezért most szeretnénk mutatni nektek valamit, ami több szempontból kiváló, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt! A C-vitamint semmiképp ne hagyd ki a napodból, hiszen az az egyik legfontosabb vitamin, ami az egészségért felel.

A Sappé Aloe Vera üdítőital kitűnő választás lehet számodra is. Hogy miért?

  • kiváló a helytelen életmód és táplálkozás, környezeti szennyezés, a gyógyszerek mellékhatásai leküzdésére és a bennünk végbemenő káros folyamatok csökkentésére is
  • 5 ízben kapható
  • kiszerelésének köszönhetően a táskádban, autódban is elfér
  • igazi Aloe Vera hús található az italban

sappe_logo

Mire jó az Aloe Vera?

Az Aloe Vera növény táplál (aminosavak, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok találhatóak benne) és véd, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatással bír, 92-féle enzim rendkívüli módon előmozdítja a tápanyagok felszívódását és a méreganyagok kiürülését.

aloe-newlabel

Az Aloe Vera Sappé ital a gyermeked kedvence is lehet. A kicsiket sokszor nehéz rávenni a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztására, hiszen inkább az ízesített, cukros üdítőket preferálják. A Sappé Aloe Vera ital 5 féle ízben kapható: szőlő, lime, alma, barack, eper, így a lurkók kedvükre válogathatnak az ízek közül, anélkül, hogy közben egy cukros, egészségtelen löttyöt innának!

aloe-vera-new-apple-v3

Őrizd meg az egészséged, könnyen, ízletes italok segítségével!

Ha többet szeretnél megtudni az italokról kattints IDE!

Hozzászólások