Ezzel egészítsd ki a diétádat és a fogyás garantált!

Szuper módszer az alakformáláshoz

2018/01/02

A január a változások és sokaknál a fogyókúrák időszaka. Örök titok azonban, hogy mitől lesz garantált a fogyás?! Segítünk egy picit…

Most, hogy már magunkba tömtük az összes bejglit, lecsúszott az összes tojáslikőr és a karácsonyfán is csak a szaloncukor papírjai lógnak, ideje nekilátni ledolgozni az elmúlt bő egy hetet. Január: bakancslisták, diéták, tömött edzőtermek. Sokan vágnak bele az életmódváltásba az új év kezdetével, ám a diéta és az átalakulás sikeressége több mindenen is múlik. Sok apró dolog befolyásolhatja az eredményességet, azonban adunk egy remek tippet, amiről lehet már hallottál, de még nem biztos, hogy ki is próbáltad, ez pedig a zöld tea! A fogyás beindulása így garantált! 

A zöld teát Ázsiában évezredek óta rendszeresen fogyasztják, és népi gyógyászatukban is igen fontos szerepet játszik ez a frissítő ital. Az utóbbi évek kutatásai bizonyították a nyugati országok számára is, hogy a zöld teahatása valóban nagyon hasznos több területen is. A benne lévő antioxidánsok nemcsak sejtjeid egészségéről gondoskodnak, de megkönnyítik szervezeted számára a makacs zsírok lebontását is.

A zsírégető keleti elixír

A teakivonatot Hollandiában tesztelték a tudósok, az egyik vállalkozó szellemű csoportnak magas kalóriatartalmú étrendet adtak három héten keresztül, a másikén pedig annyit variáltak, hogy zöldteakivonattal kiegészítették azt. A hatás megdöbbentő volt: azok a résztvevők, akik a zöldteakivonatot kapták, háromszor több kalóriát égettek el, mint a konzervatív étrenden élő társaik. A kutatás további fázisaiban az is bebizonyosodott, hogy a mozgással kiegészített zöldteakúra még jobban fokozza az anyagcsere-működést a szervezetben. Az eredmények meggyőzőek, itt az idő tehát, hogy kipróbálj egy olyan módszert, mely a keleti elixír hatásaira építi sikerét.

green-tea-weight-loss

Légy következetes!

Mivel a cél a gyors fogyás, a diétát alacsony kalóriatartalmú ételekkel fontos végigcsinálni. Az eredmény látványos lesz, 15-20 nap alatt könnyedén leadhatsz három-öt kilót. Kezdetnek minden cukros ételtől szabadulj meg, ami a polcodon van, így a kísértés sem okoz majd gondot a diéta ideje alatt. Ez nem csupán a fogyás miatt fontos, hanem azért is, mert a zöld tea komoly méregtelenítő hatással is bír a többi jótékony tulajdonsága mellett, így szervezeted gyorsan eltávolítja a méreganyagokat a diéta során, ha egészséges ételeket válogatsz össze, melyek segítik szervezeted tisztulását.

Lehetőleg naponta ötször egyél kisebb adagokat – ami mindenképp javasolt-, és az első két főétkezés, valamint az uzsonna mellé fogyassz minimum két-két decit a zöld teából, amit már reggel megfőzhetsz egész napra.

landscape-1451509350-healthy-cereal-with-fruit

forrás

Hozzászólások