Ezzel lepte meg Ördög Nóra a férjét Apák napján

A fotós apuka könnyekig hatódott

2015/06/26

Ördög Nóra azon emberek közé tartozik, aki minden ünnepnapot szívesen fogad, ezért Apák napjára különleges meglepetéssel készült férjének és gyermekei apjának.

A gyerekek gyorsan felnőnek – ezzel Ördög Nóra is nap mint nap szembesül, ám most egy különleges ajándék elkészítése közben még inkább szembesült az idő múlásával. Apák napja alkalmából egy videót készített férjének, Nánási Pálnak, amibe megpróbálta belesűríteni az elmúlt néhány év legfontosabb pillanatait – amiket együtt, egy családként éltek át. Nem volt könnyű dolga.

Ahogy készítgettem Palkónak a művet, hatalmas utazást tettem én is az elmúlt bő két évben. És olyan jó, hogy tényleg, minden túlzás nélkül, igazán giccses, amit láttam! Megélni is az volt, de rögzítve természetesen a best of pillanatok vannak, tehát az élmény még émelyítőbb! És csak attól nem válik ehetetlen cukorsziruppá, mert ott voltam, én voltam, benne voltam, és tudom, hogy minden egyes kocka igaz!” – írta Nóri a Kisfelfedező blogon.

rs_ordog
Ördög Nóra nem csak a gyerekeitől, hanem a férjétől is elolvad

Bár a videót nem osztotta meg követőivel, azt elárulta a legfontosabb tulajdonságokat, amelyek egy apukát „szuperapukává” tesznek.

Ott van a ti családotokban is a tökéletes szuperapa! Aki úgy vicces, ahogy te sose tudsz lenni, mert ez a bolondozás csak a szuperapáknak megy zsigerből.  Aki türelmesen végighallgatja a használati utasítást a gyerekekhez, amikor magukra hagyod őket, pedig már réges-régen nincs szüksége mankókra, hiszen kialakították a saját rendszerüket, ami persze sokszor nyomokban sem hasonlít a tiédre, de valahogy mégis ugyanolyan jól működik. (És szuperapu van annyira tapintatos, hogy ezt nem is köti lépten-nyomon az orrodra, hogy ne idegeskedj, mert persze úgyis azt tennéd). Aki lazaságot, szabadságot, bátorságot vagányságot tanít a puszta létezésével, de közben olyan masszív védőhálót von a család köré, hogy tudod, abban soha nem lehet semmi baja még a legbátrabbaknak és a legvagányabbaknak se. Aki úgy tudja szereti a szeme kis fényeit, hogy belesajdul a szíved a boldogságba, amikor nézed őket” – osztotta meg őszinte véleményét Ördög Nóra saját férjéről, és minden férfiről, aki maga is szuperapa.

Hozzászólások