Ezzel riogatják Tóth Gabi rajongóit

Lehet, hogy fel kell adnia a versenyt?

2015/10/05

Komoly sérülést szerzett Tóth Gabi, az orvosok pedig azt állítják, hogy a Sztárban Sztáros szereplését veszélyezteti az énekesnő, így lehet, hogy fel kell adnia a versenyt!

Komoly baj lehet Tóth Gabi lábával, aki még a múlt héten egy próba alatt sérült meg. A lába azóta is nagyon fáj, és így adta elő vasárnap este Britney Spears Toxic című dalát is – komoly fájdalmai ellenére tökéletesen.

„Nagyon köszönöm nektek a szavazatokat! A lábam még a próbán ment ki, de bízom benne, hogy vasárnapra már fajdalom mentesen adhatom elő LL junior dalát – írta rajongói oldalán Gabi.

Nagyon köszönöm nektek a szavazatokat! A làbam mèg a pròbàn ment ki, de bizom benne hogy vasàrnapra màr fàjdalommentesen adhatom elö LL junior dalàt☺️❤️❤️❤️❤️󾌴󾠣Szèp Britneys napot nektek󾌴󾌩❤️

Posted by Tóth Gabi on 2015. október 4.

Csakhogy komoly veszélybe kerülhet az további szereplése, az orvosok szerint ugyanis ágynyugalomra lenne szüksége, nem szabadna táncolnia és próbálnia sem, mert különben komolyabb probléma is kialakulhat.

“Az izmok egyenletes terhelésre erősödnek, azonban ha bemelegítés nélkül mozgunk, netán túlerőltetjük az izmainkat, annak fájdalmas következményei lehetnek. A túlnyúlott vagy elszakadt izommal több hétig kell feküdni. Ha nem tartjuk be az orvos utasítását, fokozódik a fájdalom, duzzanatok is megjelenhetnek, és bizony további sérülések, szakadások is várhatók” – mondta dr. Bense Tamás a Ripostnak, aki szerint nagyon fontos lenne, hogy Gabi pihenjen.

Csakhogy a pihenés egyet jelentene azzal, hogy fel kell adnia a Sztárban sztár versenyt, hiszen próbák és tánc nélkül nem tud felállni a színpadra és úgy teljesíteni, mint a többiek. Pedig már azt is tudja, hogy ezen a héten kinek a bőrébe kell bújnia: L. L. Juniort alakítaná a színpadon.

Olvass még Tóth Gabiról!

Hozzászólások