Ezzel sokkolt Rékasi lánya

Nem győzte meg a zsűrit

2015/10/26

Kínos pillanatokat okozott a Hungary’s got Talent zsűrijének Rékasi Károly és Détár Enikő lánya, akiről azt hitték, megszállta az ördög.

Nem sikerült jól a szereplése Rékasi Eszternek a HGT válogatóján: a zsűri egyértelműen, négy nemmel szavazott a táncos-énekes produkció után. Eszter Rékasi Károly és Détár Enikő 26 éves lánya, aki világ életében az ellen küzdött, hogy ne ismert szülei után ítéljék meg őt.

„Engem nagyon megviselt a szüleim ismertsége, iszonyúan rettegtem attól, hogy rám csak a szüleim miatt kíváncsiak. Emiatt még inkább bezárkóztam, ezért a gimiben rajtam röhögtek a többiek, hogy a szünetben is a radiátort bámulom. A szüleim megtanítottak, hogy sok ember belevág a művészi pályába, de nincs hozzá elég tehetsége, és megreked egy középszinten, ami félelmetes dolog” – mesélte Eszter a műsorban.

Mégis úgy döntött, hogy ezek ellenére is jelentkezik a tehetségkutatóba, hogy megmutassa a zsűrinek, mire képes. Nos, az ítészeket, nem igazán győzte meg a fiatal lány produkciója: attól féltették Rékasi lányát, hogy valami baja történt a színpadon.

„A produkció bizonyos pontjainál úgy éreztem, hogy hívnunk kellene a szellemirtókat, mert olyan volt, mintha megszállt volna az ördög közben – mondta őszintén Linczényi Márkó. Kovács Patrícia is igen keményen fogalmazott: a színésznő szerint elég lenne, ha Eszter otthon a barátainak és a családjának adná elő a dalokat.

 Végül a zsűri négy nemmel küldte el Rékasi Esztert.

Hozzászólások