Ezzel vádolják Majkát

A műsorvezetőt magyarázkodásra ˝kényszerítették˝

2014/12/14

Addig is szem előtt volt, míg rapperként ismerte a közönség, de mióta gyakrabban tűnik fel műsorvezetőként és különböző szuperprodukciókban a televízió képernyőjén, sokkal alaposabban vizsgálják át Majkát a szemfüles rajongók. Ezért most ismét magyarázkodhatott a Rising Star házigazdája.

Már a Sztárban sztár első évada alatt is többször támadták Majkát amiatt, hogy alkoholt láttak vagy véltek felfedezni kezében a műsor előtt, közben és után. Akkoriban elárulta, hogy valóban előfordult olyan eset, amikor itallal hangolódott rá az esti show-ra, hogy sokkal felszabadultabban és gördülékenyebben menjen a véleményezés zsűritagként.

A múltban kialakult vélemény kapcsán újra felmerült a kérdés az emberekben, hogy vajon ismét alkoholban oldódik-e Majka a színpadon a vasárnap esti adások alatt. Sőt, egy whiskys üveget is kiszúrtak a Rising Star oldalára feltöltött videók egyikében, ami a műsorvezető öltözőjének „kellékeit” is megörökítette. A Bors felkereste a műsor házgazdáját, hogy elmondhassa az igazat a feltételezésekkel kapcsolatban.

„Komolyan veszem a feladatomat, ezért nem iszom a műsor alatt. Itt nagyobb felelősség hárul rám, mint a Sztárban sztárban, ahol zsűritagként csupán véleményt kellett formálnom, ezzel szemben műsorvezetőként nagyon résen kell lennem, mikor, mit mondok, hol kell lennem, és mi után mi következik. Ezt csak tiszta fejjel, koncentráltan lehet végigcsinálni.”

nori_majka

Majoros Péteren kívül Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője is nyilatkozott a híresztelések kapcsán: „Majka műsorvezetőként is a legjobbak között van, a stábtagok és a nézők is imádják. Igazi profi, aki amellett, hogy laza, véresen komolyan veszi a feladatát.”

Az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy aggodalomra semmi ok, a csatorna és a műsorvezető is kézben tartja a dolgot, így a szórakozás továbbra is garantált a vasárnap esti Rising Star adásai alatt.

képek forrása: TV2

Hozzászólások