Ezzela világsztárral is kavart George Clooney

Eddig csak a barátságukról lehetett tudni

2015/10/08

Cindy Crawford csúnyán lebukott, miután kiderült, hogy egy részeg éjszakán nem a férjével, hanem George Clooney-val bújt ágyba.

Nem csoda, hogy minden nő George Clooney lábai előtt hever, hiszen a középkorú színész még mindig elképesztően szexi és jóképű! Ennek fényében pedig nem meglepő az sem, hogy a sztárok közül is sokan ágyba bújtak már vele.

Csakhogy azt eddig senki sem tudta, hogy egy hajnali tivornyázás után a szexis szupermodell, Cindy Crawford is közelebbi viszonyba került a sármos színésszel. Clooney nemrég számolt be viccelődve az esetről, csakhogy Cindy már akkor is férjnél volt!

A színész szerint az ominózus estén mindketten többet ittak a kelleténél, Cindy pedig véletlenül kötött ki mellette, mivel összetévesztette a férjével. Pletykák szerint azonban nem volt olyan véletlen.

About last night…Thank you to @Casamigos, @RandeGerber and George for helping me celebrate the launch of #BecomingCindy in London!

Posted by Cindy Crawford on 2015. október 2.

„Miután a dolog kiderült, azt a mesét adták be Rande Gerbernek, mármint hogy a felesége véletlenül került George ágyába. A valóság azonban az, hogy az alkohol felforrósította a vérüket, és miután Rande aludni mert, nem bírtak magukkal. Dehogy volt tévedés!” – idézte a az egyik ismerősük szavait a Story. A dolog pikantériája, hogy Clooney és Cindyék szoros barátságban vannak, így van, hogy négyesben nyaralnak, ami a színész feleségének egyáltalán nem tetszik.

Persze nem Cindy Crawford az egyetlen nő, akit a szívtipró (akkor még) agglegény elcsábított: trófeái között van Kelly Preston vagy éppen Renée Zellweger.

Hozzászólások