Fábry exe világra hozta kisfiát

Még nem tudni, hogy anyakönyvezhető-e a neve

2015/05/01

Megszületett Fábry Sándor egykori szeretőjeként ismertté vált Hada Renáta gyermeke! Bár mindenképp kislányt szeretett volna, most mégis határtalanul boldog pici fiával.

Az anyuka a terhesség alatt is szolgált témával a sajtónak. Először azzal borzolta a kedélyeket, hogy ha időben kiderül: fiút hord a szíve alatt, el is veteti, mert annyira kislányra vágyott. Miután beletörődött abba, hogy kisfia lesz, olyan nevet szeretett volna adni a picinek, ami nem anyakönyvezhető.

Fábry volt kedvese és gyermekének édesapja mindent megtett azért, hogy a baba felvehesse a Pisti nevet. Egészen a Magyar Tudományos Akadémiáig mentek, de még egy hónappal ezelőtt nem tudtak megnyugtató híreket  közölni a név engedélyezésével kapcsolatban.

A hivatalos eljárással mit sem törődve a kisfiú megszületett, és a Facebook tanúsága szerint a szülei Pistinek nevezik.

Üzenetek PistitőlA várakozásokkal ( Mami..) ellentétben csudaszép lettem. Apukám a kedvencem :-) Bazi hangos vagyok egész nap és azt üvöltöm: KÖSZÖNÖM, hogy vártatok!” – osztotta meg közösségi oldalán a boldog anyuka.

A kismama néhány héttel a szülés előtt csodaszép fotókat készíttetett magáról, amit szintén megosztott a közösségi oldalon:

Reni ♡… drága kollégám, még napilapos múltamból,akit áldott állapotban látni hihetetlen öröm a számomra :)

Posted by Gálos Viki Photographer on 2015. április 19.

Hozzászólások