Fábry nevében gyalázzák az embereket

Ki élt vissza a showman nevével?

2014/08/11

Már sokszor hallottuk és tapasztalhattuk, hogy kamu közösségi oldalakat hoznak létre emberek. A jobbik eset az, amikor nem létező „karaktereket” alkotnak olyan módon, hogy a felhasználó név nem a képen szereplő egyén tulajdona. Azonban vannak olyan esetek is, amikor teljes személyazonosságokat lopnak. Így történt ez Fábry Sándor esetében is, amit csak tetézett az elkövető azzal, hogy a showman nevében fröcsögött az interneten.

„Ennek az adócsaló, rabló, gazember … már rég rácsok mögött kellene ülnie, nem osztania az észt, ami neki sajnos nincsen. De valahogy a hozzá hasonló hazug pénzmosók mindig megússzák a büntetést, sőt! Ezek a „celebek” véleményem szerint tökéletes eszközei a mindenkori hatalomnak az igénytelenség fenntartása révén a „nemzeti” agymosásra, az intelligencia csökkentésére, a befolyásolhatóság növelésére. Ahogy a királyi csatornán a hírműsorok 90%-ában Orbanisztán dicső jelenéről tartanak már-már kommunizmust idéző riportokat minden nap, úgy a szennyet sugárzó, … televíziók szórják ránk másik részről a még minősíthetetlennek sem nevezhető lények életének „nehéz” pillanatait. Igen, nagyon nehéz megpróbáltatás az, szegény inkubátor-szökevényeknek, hogy a heréi kivasaltatásra kerülnek, mert nincs megelégedve magával. Nagyon nehéz elhatározás, hogy eladva a Lamborghinit csak két felsőkategóriás Mercedesre futja. Nagyon fájó pont, amikor … feleséged két gyermeket szül neked pusztán pénzéhségből. Egy hatalmas probléma van csak: amíg a társadalom többsége ezen a bulvártésztán rágódik állandóan, addig az ország több pontján emberek éheznek, mert nincs munkájuk; az öngyilkosság hazánkban a legmagasabb; a magyar nép születési rátája negatív – és még sorolhatnánk…” – tette közzé az ál-Fábry.

Ezzel kapcsolatban a Blikk felkereste Fábry Sándort, aki elárulta, mit szól ahhoz, hogy valaki az ő nevében gyalázkodik a közösségi oldalon.

„Van egy hivatalos Facebook profilja a műsoromnak, de ehhez az oldalhoz semmi közöm. Ezt egy szélhámos működteti, aki visszaél a nevemmel. Már többször is próbáltam letiltani. Most úgy tűnik, hogy végre sikerült is, mert az oldal pár napja nem érhető el.”

A showman végül még jól is kijöhet a botrányos szituációból, hiszen sikerült tisztáznia saját magát, és ha esetleg jogorvoslással szeretne élni, arra is van mód.

„Személyiséghez fűződő jog megsértéséről van szó, amiért bírósághoz lehet fordulni, ha megvan a tettes. A jogsértés megállapítása és további ilyen tevékenységtől való eltiltása mellett vagyoni és nem vagyoni kártérítési igénnyel lehet fellépni. Kérni kell a bíróságtól, hogy a károkozót sérelemdíj megtérítésére kötelezzék. Mivel nem egyszeri esetről van szó, hanem folyamatosan csinálja, ez akár tízmillió forint is lehet.” – mondta Kamarás Péter.

fabry2

Hozzászólások