Fájdalmakkal küzd Korda György

Megúszhatja a műtétet?

2014/11/05

Már hosszú ideje sajgó fájdalmakkal tud csak színpadra állni Korda György, de ennek ellenére sem mondta le koncertjeit és nem hagyta cserben rajongóit.

Köztudott, hogy Korda György kettes típusú cukorbetegségben szenved, mégis minden leszervezett koncertjén megjelent és fergeteges hangulatú bulit csinált a színpadon. Az utóbbi időben azonban, nemcsak ezzel a problémával kellett szembenéznie, hanem a fájdalmakkal is meg kellett küzdenie.

kordagyorgy4

Az idén 75 évet betöltő táncdalénekes végül rávette magát, hogy orvoshoz forduljon, így az elkövetkezendő időkben a gyógyulásra fog koncentrálni fellépései helyett.

„Szeptember elején a jobb lábam elkezdett fáradni és fájni a nagy megerőltetéstől, színpadon ugrálástól. Nyugodtan kellett volna maradnom. Klárikám felajánlotta, hogy támaszkodjam rá a színpadon, megöleltem, és ezzel letudtam a dolgot. Mivel nincs mindig mellettem a feleségem, megvizsgáltattam magam, jobb ezt minél hamarabb rendbe tenni” – árulta el a Borsnak Korda György.

kordagyorgy2

Szerencsére nem kell megoperálni a hazai hírességet, mert egyelőre elegendő egy sokkal kíméletes módszer gyógyuláshoz: „Hála a jóistennek, azt mondták az orvosok, hogy közel sincsen olyan állapotban a forgóm, hogy kés alá kelljen feküdnöm. A megelőzés viszont nagyon fontos, ezért novemberben sokkal kevesebbet vállalok, és részt veszek egy olyan új módszeres kúrán, ahol zselés anyagot injekcióznak belém, hogy meggyógyuljak.”

Hozzászólások