Falhoz csapós, vad szex

Ereszd ki a gőzt, baby

2015/10/21

A vad szex legnagyobb előnye, hogy feszültségoldó, és a legképtelenebb napok végén is képes vagyok rá, hogy a fáradt gőzt levezessem, aztán újra szépnek lássam a holnapot. Csak a megfelelő partner kell hozzá.

Mitől jó a szenvedély? Mert érzem, hogy kellek, hogy akarsz engem, hogy ott van a szemeidben az a tűz, ami totálisan megperzsel. Kell az érzés, hogy nem bírsz magaddal, alig bírod visszafojtani a vágyaidat, az ösztönödet. Annyira kívánatosnak tudom érezni magam ettől az elemi erőtől, hogy azonnal magamban akarlak tudni.

Sexy passion couple

Kell a visszaigazolás, hogy ugyanúgy szétszed a vágy, mint engem. Látom rajtad, hogy kívánod a testem, élvezed a mozdulataimat, megragadod a csípőm, kényeztetsz minden ponton. Hagyom magam, tűröm, ahogy a nyelved elkalandozik, kínoz hosszú perceken át, de csakis édes kín lehet ez, semmi más.

A szex vadsága lehetőséget teremt nekem arra, hogy megszabaduljak gyötrő terhektől, napi gondoktól, amik belül nyomasztanak és idegesítenek. A bennem lévő felgyülemlett latens agresszió képes a szex során távozni. Igénylem, hogy bizonyos mértékig megszabaduljak attól a gyötrelmes lelkiállapottól, ami a nap folyamán bennem ragadt. Hogy néha ostoba emberek vesznek körül, tehetetlen vagyok a butaság és az egyszerűség ellen. Attól, hogy nem mondhatom el a véleményemet olyanoknak, akiket jócskán helyre kéne tenni, mert nem látják a fától az erdőt. Vannak emberek, akik mások demoralizálásával érik el saját lelki békéjüket, és a legnagyobb bánatom, hogy valószínűleg még ezt a szót sem értik. Aljas, kicsinyes, logikátlan döntésekkel és álláspontokkal támadnak hátba másokat, én pedig képtelen vagyok a logikus érvrendszer mentén megvédeni magamat. Igaz, nem is kérdeznek, szóval nincsen rá lehetőségem. Az egyszerű ember lelki üdve abban rejlik, hogy abban a szűk látókörű világban éli mindennapjait, amiben tökéletesen és kikezdhetetlenül beágyazta magát a langyos-meleg pocsolyába, onnan pislog kifelé, és amikor egy pillanatra lehetősége nyílik kilépni belőle, akkor is csak azért teszi, hogy másokat is körbe fröcsögjön a saját mocskával. Meglepő módon eszébe sem jut körbe takarítani magát, megtörülközni, leginkább valószínűleg azért, mert nincs is rá igénye.

Couple in love

Szóval vannak körülöttünk ezek a kis vérszívó vámpírok, akik a nap folyamán fölösleges energiákat rabolnak el tőlünk, hogy még csak ne is foglalkozhassunk mással. Ilyenkor jó hozzád hazamenni, odabújni, és levezetni a feszültséget a falhoz csapós szexben, ami oldja a bennem dúló háborút. Vannak pillanatok, amikor valóban nincs szükség a simire, a pici puszikra, csak egy nyers, puritán szexre, hogy kieresszem a gőzt. Csak annyi kell, hogy ha látod a szememen a fáradt elkeseredést, akkor tegyél rendbe. Vágj a falhoz, állíts vigyázzba! Fogd meg a csuklóm, szorítsd, hogy még egy kicsit fájjon is, érezzem az erőt, a hatalmadat felettem! Hagyd, hogy kiéljem a mocskos kis fantáziámat, élvezzem azt a finom erőszakot, amit elkövetsz a testemen, velem, bennem, én pedig rajtad keresztül kívánhatom meg újra a következő napot, hogy elpilledt szuszogásomban a mellkasodon végig gondolhassam, mennyire kicsinyes dolgok ezek, és milyen jó nekem, hogy vagy az életemben.

Hozzászólások