Fásy Ádám hasplasztikára vállalkozott

Intenzíven kötött ki a mulatós király

2015/10/30

Fásy Ádám az intenzív osztályról adott életjelet magáról. Mint kiderült, egy jól sikerült sérvműtét okozott egyéb kellemetlenségeket neki, ezért a mulatós művész hasplasztikára vállalkozott.

Fásy Ádám már jól van, túl van a műtéten, de még lábadozik, ami további közel két hónapig el fog tartani, mert vannak fájdalmai. A mulatós zenészt egy nyár elején kezdődő fájdalmas sérv kapcsán utalták kórházba, aminek az lett az eredménye, hogy kés alá kellett feküdnie.

A hasplasztika olyan jól sikerült, hogy Fásy a jövőben is nyugodtan mutatkozhat fürdőnadrágban a strandon, mert nem lesz tele maradandó hegekkel a teste. “Nyár elején kezdődött az egész, a sérvem többször kitüremkedett, és ez borzasztó fájdalommal járt. Többször lejegeltem, és visszaraktam magamnak, de aztán éreztem, hogy ezzel nem szabad tovább várni, így eljöttem Pór Ferenc sebész barátomhoz. Kiderült, hogy nem csak a sérv a gond, más baj is van; a hasfalam elvékonyodott. Még tele vagyok csövekkel, de már felkeltem, és mászkáltam egy kicsit” – mesélte Fásy a Blikknek, aki alig egy hete még jó hangulatú koncertet adott egy fesztiválon, ahol láthatóan vidáman élvezte a showt. Bízunk benne, hogy a művész úr valóban betegségtől szenved, és kívánhatunk neki mielőbbi jobbulást, nem csak egy jól irányzott plasztikai sebészeti promócióról van szó.

fasy adam2
fotó: Blikk.hu

A kórházban készült képeken megismerhetjük az előadó orvosát is, aki büszkén vállalja a beavatkozást, hiszen olyan szépen sikerült megcsinálni Fásy hasát, hogy mostantól jó pár évet letagadhat a korából. “A sérv magától nem gyógyul meg, ráadásul egy hasfali gyengeség is kialakult már. A sérv összeöltése mellett egyúttal hasplasztikát is csináltunk, megfeszítettük a hasfalat, illetve a bőrt, a sérvműtét hegét pedig a hasplasztika hegébe rejtettük, így Ádám most már sokkal fessebb fiatalember lesz” – mondta a művész orvosa.

Fásy Ádám túl van a komplikációkon és nagyon úgy tűnik, hogy felépülése a várt ütemben halad, ennek eredményeként pedig akár már haza is engedhetik. Ha minden jól megy és a mulatós király betartja az utasításokat, vagyis rendszeresen hordja a haskötőt és nem emel nehéz dolgokat, tartózkodik az aktív mozgástól, akkor akár már karácsonykor csak múló emlék lehet a fájdalom és a vele járó kellemetlenség.

Hozzászólások