Fejcserés támadás

Te kivel cserélnél fejet?

2016/03/17

Sergió Canavero olasz sebész kitalálta, hogy fejeket fog cserélgetni két éven belül! Egyikről leveszi – a másikra felteszi! Ez tök egyszerűnek tűnik,viszont marha drága.

Egészen pontosan 3 milliárd forintba kerülne, ezért felkereste a Facebook atyját, Zucki bácsit, hogy szálljon be a buliba. A kritikusok azt mondják, hogy óriási csalás az egész.

Már van egy kis jelentkezője Sergionak, csak a feje van jól szegénykémnek a teste nem. Mondjuk őt megsajnáltam, ezért drukkolok , hogy sikerüljön a mission impossible!

Én is felveszem vele a kapcsolatot, mivel kíváncsi vagyok, és vállalnám is, ha lenne még pár lehetőség… Például túszul ejtenénk Tysont és az én fejemet dobnánk rá a testére. Jó, már 49 éves, de azért a fejemben olyan lendület lenne hogy kiütnék mindenkit. Kétszer.

Vagy kérhetnék plusz két kezet. Most képzeld el! Felmennék a ringbe és 4 kesztyű kéne, pörögnék mint búgócsiga a mikróban. Még egy plusz fejet is elfogadnék, mondjuk valami okostojásét, hogy némi ész is legyen velem…

Mondjuk sokszor összevesznénk, és a végén felpofoznám MAGAM. Mindent összevetve azt hiszem maradok ilyen tökéletlen tökfej, mint amilyen vagyok.

Hozzászólások