Fejlemények Szabó Zsófi átigazolásáról

A színésznő úgy érzi, az RTL-nél teljesedhet ki

2014/09/03

Újabb részletek derültek ki Szabó Zsófi csatornaváltásáról: az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter nem csak megerősítette, hogy a szőke szépség náluk folytatja karrierjét, de azt is elárulta, hogy a Celeb vagyok, ment ki innen! című realityben is láthatja a közönség.

szabo_zsofiSzabó Zsófi öt éve játszik a TV2 Jóban Rosszban sorozatában, ám most úgy döntött, új kihívások elé állítja magát, és az RTL Klub csapatánál folytatja a munkát. A konkurencia nem színésznőként, hanem mint műsorvezetőként számít a tehetséges szőke lányra.

„A hír igaz, valóban az RTL Klub csapatát fogom erősíteni. Nagyon örülök, hogy eddig színésznőként bizonyíthattam egy napi sorozatban, hálás vagyok, hogy annak idején megkaptam ezt a lehetőséget. Azonban az RTL Klubnál most új, még több lehetőség vár rám. Óriási öröm számomra, hogy ehhez a színes, profi csapathoz csatlakozhatok” – nyilatkozta Zsófi a Blikknek.

Hamarosan lesz is dolga új csatornájánál, információk szerint ugyanis csatlakozik a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatához, vagyis hamarosan olyan társakkal veti be magát az őserdőbe, mint VV Aurelio, Baukó Éva vagy Aleska Diamond.

Szabó Zsófi átigazolásának hírét mindkét csatorna vezetősége megerősítette. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója úgy gondolja, az Rtl Klubnál végre fejlődési lehetőséget kap a színésznő, aki műsorvezetői tehetségét is megmutathatja. A TV2 program- és hírigazgatója, György Bence szűkszavúan annyit mondott, hogy tiszteletben tartják Zsófi szándékát, ám ez semmilyen mértékben nem befolyásolja a Jóban Rosszban sikerét, a színésznő helyett pedig találnak más tehetséget.

Hozzászólások