Fekete Dávid szerelmes, de elhagyja kedvesét

Az énekesnek nincs más választása

2015/07/24

Csak eddig tartott volna Fekete Dávid és Regina románca? A szerelmespár külön utakon folytatja tovább.

A Megasztárban feltűnt énekes nehezen találta meg a boldogságot, miután megromlott a házassága Cserpes Laurával. Nemrégiben azonban végre szerelmes lett Reginába, akit néhány hónapos kislányával együtt elfogadott. A sors azonban közbeszólt.

Sajnos a hazai karrierem nem úgy alakult, ahogy terveztem. Annak ellenére, hogy több pozitív visszajelzést kaptam a legújabb dalaimra, valahogy nem jött az áttörés” – panaszolta a Bestnek Fekete Dávid.

Az énekes és kedvese nem azért válik külön, mert megkoptak volna az érzelmek, hanem mert Dávid és zenekara felvételt nyert egy óceánjáró hajóra. Míg a megasztáros a világot járva énekel, addig szerelme vár rá, és remélik: miután Dávid visszajön, ismét egymás mellett lesznek boldogok.

Az egyik szemem sír, mert távol kell lennem a szerelmemtől, a másik viszont nevet, mert tudom, hogy ha sikerül, és visszatérek, mindent megadhatok nekik. Remélem, kibírjuk, én mindenesetre hiszek a folytatásban. Egy héttel azelőtt egyébként, hogy megtudtuk, felvettek minket a hajóra, megcsörrent a mobilom, és éppen egy különleges módszerrel tanító nyelviskola kért fel arra, hogy legyek a győri kirendeltségük arca, cserébe megtanítanak tökéletesen angolul. Mi ez, ha nem jel?” – tette hozzá az énekes.

Hozzászólások