Fekete Laci hatalmas botrányt csinál!

Elege lett a világ legerősebb emberének

2015/05/05

Fekete Laci nem szereti az elintézetlen dolgokat. Most nyomja valami a szívét, ezért úgy döntött: kiteregeti a szennyest!

A világ legerősebb emberének nagyon fáj, hogy nem kap olyan megbecsülést, amilyet megérdemelne. Úgy érzi: a világ minden táján tisztelettel, rajongással fogadják, csak saját hazájában nincs ez így…

Mikor a világbajnokságon nyomtam kifelé a sziklát, beleordítottam az éterbe: Éljen Magyarország! Évtizedekig játszották ezt a felvételt. Amerikából, Ausztriáliából hívtak könnyezve az emberek. Két évvel ezelőtt a fiaimmal meghívtak minket versenyezni Hongkongba. Több százan kértek autogramot a reptéren. Azt ordították a külföldiek: László, Strongest man, Hungary! Ám a magyar államtól nem kaptam elismerést. Csalódott vagyok… Megvisel, hogy ebben az országban nem a becsületes emberek élnek meg. Ezért úgy döntöttem, az idén visszavonulok. Pedig bár 57 múltam, fizikailag még mindig remekül érzem magam, és még mindig 500 kilókat mozgatok” – hangsúlyozta Fekete Laci.

Fekete Laci - Nótár Mary
Laci A Nagy Duettben is bizonyított

A nemrégiben énektehetségét is megcsillantó erőember azt is nehezményezi, hogy sok sportoló tiltott szerek használatával éri el az eredményeit.

Elegem van abból, hogy csalással is lehet a sportban eredményeket elérni. Kipakolok, és abból hatalmas botrány lesz. Mocskos világban élünk, csalással, lekenyerezéssel szereznek sokan dicsőséget! Mi az eredményeinket becsületesen, kokszot, doppingot mellőzve érjük el. Ez genetikai adottság nálunk. De persze rendesen eszünk is. Ha müzlin, joghurton élnénk, nem lenne ekkora erőnk. Napi 12 ezer kalóriát elfogyasztok. És amikor összejön a család egy hétvégi ebédre, 10-15 kiló húsból készül az étel” – árulta el a Kiskegyednek az erőember.

Hozzászólások