Félbehagyta élő műsorát Sebestyén Balázs

Valószínűleg családi tragédia áll a háttérben

2014/09/06
Félbehagyta élő műsorát Sebestyén Balázs – bennfentesek szerint családi tragédia áll a háttérben

A Morning Show élő adása ment éppen, amelyben Sebestyén Balázs és kollégái Vadon János és Rákóczi Ferenc beszélgettek, amikor hirtelen megcsörrent Balázs telefonja – az RTL Klub és a Class FM műsorvezetője olyan hírt kaphatott, amelyre nem lehet felkészülni akkor sem, ha valakinek régóta súlyosan beteg hozzátartozója van.

Ahogy minden reggel, most is a szokásos poénkodással telt a műsor a három műsorvezető között. A műsor alig 15 perce ment mindössze, amikor is a hallgatók a műsorvezetők korábbi poénkodása helyett azt vehették észre, hogy a három résztvevő helyett már csak ketten vannak, Balázs eltűnt.

“Sajnálatos haláleset történt Sebestyén Balázs családjában, ennél többet azonban az ő kérésére nem mondhatok. A család nyugalma érdekében türelmet és megértést kér, szeretné magánügyként kezelni a történteket, így egyelőre nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban” – mondta Farkas Franciska, Balázs sajtósa a Kiskegyednek.

Valamivel később a két társ-műsorvezető Vadon Jani és Rákóczi Feri közölte a hallgatókkal, hogy Balázsnak súlyos családi tragédia miatt kellett ilyen hirtelen távoznia a műsorból, ami természetesen érthető – hogy is lehetne ilyen hír hallatán tovább “jópofáskodni”, mintha mi sem történt volna. Sajnos, Balázs a nap további részében sem volt elérhető, a Blikk értesülései szerint.

 Bármi is történt, együtt érzünk vele és osztozunk a család bánatában.

Hozzászólások