Felejthetetlen színházi élmény – Berki a Trójában

Jegyek még kaphatóak a Nemzeti Lovas Színház legújabb darabjára

2017/02/16

Ha felejthetetlen musical élményre vágysz, szerezd meg minél hamarabb a jegyed a Trója című rockoperára, melyben Berki Krisztián is szerepelni fog! 

A méltán világhírű film és az ókori legenda kel életre ebben a két felvonásos musicalben. Szerelem, harc, büszkeség, bátorság és minden nagy érzés, mely a világot mozgatja, megjelenik a produkcióban kitűnő hangok tolmácsolásában.  Az ókor leghatalmasabb és legtekintélyesebb hadvezérét, Akhilleuszt az örök hírnév iránti csillapíthatatlan étvágya veszi rá, hogy Trója alá vonuljon Agamemnón zászlaja alatt – de végül a szerelem lesz az, ami meghatározza sorsát. Két civilizáció fog összecsapni a becsületért és a hatalomért. Ezrek fognak elesni a dicsőségért vívott harcban. Egy egész nép fog eltűnni a föld színéről – a szerelemért. (Forrás)

Ha szeretnél egy felejthetetlen estét eltölteni a Nemzeti Lovas Színházban és megnézni, hogy Berki Krisztián, hogy szerepel a színpadon, mindenképp foglald le a jegyed még most! Jegyek már 3500 Ft-tól kaphatóak a jegy.hu-n. 

Az előadások időpontjai: 

  • Február 17. péntek – 19:00
  • Február 18. szombat – 19:00
  • Február 19. vasárnap – 16:30

Az előadás rendezője: Pintér Tibor 

Hozzászólások