Félelmei miatt dobta barátnőjét Leonardo DiCaprio

Inkább a magányt választja a népszerű sztár?

2014/12/11

Leonardo DiCaprio mindig különc sztárnak számított a színészek között, hiszen sosem lehetett igazán tudni merre tart magánéletében és igazából mit is szeretne. Most már ismerősei és rajongói is kezdik sejteni elképzeléseit.


A legfrissebb hírek alapján úgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio nem akar még megállapodni. A sármos, vonzó színész, nők millióinak kedvence az utóbbi években igen gyakran váltogatta a barátnőit.
Bár mindenkivel néhány évet együtt is töltött, a szép modellek mégsem maradtak örökre a szívtipró mellett. Hírnevének vagy jóképűségének hála eddig szebbnél-szebb modellek akadtak leginkább, például Bar Rafaeli, vagy Gisele Bündchen.

Mostani párja, Toni Garnn is a legszebbek, legcsinosabbak közé tartozik, Leonardo álomnő kategóriája: magas, szőke, vékony és természetesen modell is.
A csinos szőkeség legutóbb a GQ magazinnak állt modellt, amelynek olyan nyilatkozatot tett, hogy hatására Leo igencsak elgondolkozott jövőjükön, sőt, nem is merengett rajta sokáig, gyorsan le is zárta azt. 

– Legalább négy gyereket szeretnék majd – mondta Toni Garrn, amikor a családalapításról kérdezték.

DiCaprio azonban annak ellenére, hogy 40 éves, még nem szeretne családot és retteg attól, hogy megállapodjon.

Lehet, hogy szeretne megmaradni annak a csintalan kisfiúnak, aki annak idején a Titanicban Kate Winsletet csábítgatta?
Mindenesetre az apaszerepre még nem érett meg és azon nyomban félelmei támadnak, mihelyt erre a komoly szerepre terelődik a szó.

Érdekes, hogy leo híres exeinek már mind családja van, talán nem véletlenül szakított velük a sztár. Hiszen gyermeket akartak.

"Body Of Lies" New York Premiere - Outside Arrivals

Hozzászólások