Felépült betegségéből a népszerű színész

Topi újra próbál

2014/07/01

Faragó András – alias Topi, a Budapesti Operettszínház színésze – közel másfél hónapja eltűnt a nagyközönség elől. A dolog hátterében egy súlyos betegség állt, nagyon magas cukra miatt került kórházba és a betegség következményeként amputálták az egyik lábujját.

Az egész egy laborlelettel indult és egy hónapos rehabilitációval zárult, a vércukra az egekben volt. Topinak semmilyen testi tünete nem utalt arra, hogy megromlott az egészsége, bár elmondása szerint mindig is szeretett enni és sokat enni, talán pont ez okozta cukorbetegségének kialakulását. A színész már megtanulta hogyan és mennyit egyen és ez meg is látszik testalkatán, hiszen több, mint 30 kilótól szabadult meg az elmúlt másfél hónapban. A rehabilitációs osztályon való kezelése alatt átgondolta az életét és rájött, hogy az egészségére jobban kell vigyáznia, emiatt naponta kétszer tornázik is és ha a lába teljesen meggyógyult, hosszú sétákat tesz majd az otthonához közeli erdőkben.

A Budapesti Operettszínház társulatával nemrég kezdett újra próbálni, a Szegedi Szabadtéri Játékokra készülnek a Csárdáskirálynő című darabbal. Színész társai és Kerényi Miklós, a Budapesti Operettszínház direktora is aggódott Topiért, aki sokkal jobban érzi magát és készül a júliusi előadásra.

Hozzászólások