Felfedtük a titkot – szex azokon a bizonyos napokon

Most megtudhatod a részleteket!

2014/11/24

A nők jelentős része tapasztalja, hogy a menstruáció alatt jóval intenzívebben kívánja a szexet. Egy felmérés szerint a nők nagy százaléka azokon a napokon nemcsak sokkal többet gondol a szexre, de a teste más módon is jelzi, hogy szabad a pálya, csak valamiért nem megy…

Egy másik felmérés eredményei arra mutattak rá, hogy ha a rendszeresen “szenvedő”, menstruációs görcsöket produkáló nő mégis bevállalta az aktust, és abban örömét lelte, akkor a következő ciklusok alatt a fájdalom csökkent, jó néhány esetben el is maradt. Vagyis a szex képes felülírni az anyai örökséget, mely szerint a menstruáció ideje alatt érinthetetlenek vagyunk, mi több szenvedni kell.

A pasik nagy része – a tévhittel ellentétben – nem ódzkodik a menzesz alatti együttléttől, és nem értik, hogy miért kellene megtartóztatni magukat éppen akkor, amikor a teherbeesés veszélye a legminimálisabb, azaz kockázat és aggodalom nélkül ölelhetik a partnerüket.   Young married couple in bed having sex   A menstruáció alatti szex aranyszabályai  – Ha foltmentes együttlétet szeretnétek, akkor az aktust bonyolítsátok le a fürdőszobában, ott kéznél van a meleg víz, ami nemcsak a tisztálkodás miatt lehet fontos, de segíthet a lazításban is. A pasid az előjáték részeként például masszírozza néhány percig a csípődet vagy a derekadat a finom, meleg vízsugárral. Ez lazítja az izmokat és elűzi a szorongásodat is, sőt a cirógatóan finomra állított vízzel izgathat is téged egy picit. – Ha nem vagytok híve a fürdőszobás szexnek, akkor fehér lepedő helyett használjatok az ágyon vastagabb, jó nedvszívó, színes (bordó, barna színű) törölközőket és legyen bőven a közelben papír zsebkendő is. – Figyeljetek arra is, hogy a behatolás és az érintés ilyenkor gyengédebb legyen, mint máskor, mert a hüvely, a szeméremajkak, a csikló, sőt a mell is duzzadtabb, érzékenyebb. – Ha alkalmi a partnered, ilyenkor is mindig gondoskodj a megfelelő védekezésről: feltétlenül használjatok gumióvszert.

Hozzászólások