Felforrósítjuk a hétvégét!

Szaunázással ünnepeljük a Fürdőkultúra Napját

2015/10/06

A hideg időnek is vannak előnyei, például a szaunázás. Ezért kapóra is jön, hogy hétvégén ünnepeljük a Magyar Fürdőkultúra Napját.

Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít a szaunázás, ami annak is köszönhető, hogy évről-évre október második hétvégéjén megrendezik a Magyar Fürdőkultúra napját. Ez a jeles esemény hivatott még inkább megszerettetni az emberekkel a szaunázás élményét – ha nem szerették eddig is eléggé.

szauna

Ilyenkor nem csak a szaunázás élményére hívják fel a figyelmet, hanem annak a helyes folyamatára, még többet megtudhatunk ennek a remek találmánynak a történelméről és azt is megismerhetjük, miért kell betartani a higiéniás szabályokat.

Az idei évben minden eddiginél több fürdő csatlakozását regisztráltak a szervezők. 47 létesítmény jelezte, hogy kapcsolódik a kezdeményezéshez és színes programokkal várja október 10-én vendégeit. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik fürdőben ismerkedhetsz meg még jobban a szaunázással, akkor nézd meg a Fürdőszövetség honlapján, vagy a Csobbanj velünk Facebookoldalon.

Hozzászólások