Félholtra verték Cinthya Dictatort

Az Éden Éjjel sztárja nincs túl a történteken

2015/03/10

Az Éden Éjjel különc műsorvezetője tinédzserként annyira szúrta kortársai szemét, hogy egy alkalommal majdnem halálra verték. Cinthya Dictator azóta is nehezen beszél a történtekről, bár feljelentést nem tett elkövetői ellen.

A vagány, bár stílusával némiképp polgár pukkasztó lány tiniként még merészebben festett, mint most. Manapság mondhatni egész visszafogott egykori önmagához képest, inkább csak bizonyos alkalmakkor igyekszik megbotránkoztatni a nagyközönséget, emlékezzünk csak emberi hajból készült ruhájára!

Varga Viktorral való botrányos szerelme idején lett országosan népszerű, amikor kiderült róla, hogy nyirokmirigy rákkal küzd, sugárkezelésekre járt, még a haja is kihullott. A szerelemnek azóta vége szakadt, amit Cinthy kifejezetten megsínylett, de ma már túl van rajta.

A minap Szekeres Nóra és a berki vendége volt a FEM3 Caféban, ahol arról mesélt, hogy már gyerekként is betegesen indult az élete, gyomorszáj-szűkülete volt, így egy izmot el kellett vágni a hasában. A műsorvezetőnő erre annyit reagált meglepett arccal, hogy “akkor nem indult egyszerűen az élet”, mire Dictator mosolyogva hozzátette: “Nem. Nekem semmi.”

Ezt az állítását támasztja alá legújabb megdöbbentő története, amiben arról vall, hogy tinédzserként egy alkalommal kortársai majdnem halálra verték, annyira szúrta a szemüket.

“Tizenhét éves voltam akkor. A gót stílust képviseltem, a fekete és rózsaszín hajammal igazán feltűnő jelenség voltam. Ez szúrta a szemét egy lánynak és az öt fiúhaverjának. Nem tettem semmit, amivel felbosszanthattam volna őket, egyszerűen furán néztem ki.

cinthya dictator
fotó: Bors

Már általános iskolában is vonzódtam az extrém dolgokhoz, de azon kívül, hogy fekete ruhákat hordtam, és festettem a hajam, nem voltam balhés gyerek. Nem ittam, anyuval mindent megbeszéltünk otthon, nem kellett miattam aggódni. Nem provokáltam senkit, erre az a lány hirtelen nekem esett a nyílt utcán, ütött és vert, a hajamat is kitépte. Egy barátnőm volt velem, de esélye sem volt segíteni, ugyanis négy-öt férfi volt a lánnyal, akik csak röhögtek rajtam, én pedig ájultan feküdtem a földön“- mesélte a Borsnak Cinthya Dictator.

Annak ellenére, hogy orrcsontrepedést szenvedett és csupa heg volt az arca, a lány orvosa tanácsára nem tett feljelentést, nehogy még jobban magára haragítsa őket. Az eset után egy hétig nem ment iskolába, majd onnan folytatta életét, ahol előtte abbahagyta, de a lelke mélyén a mai napig nem tette túl magát a történteken.

Hozzászólások