Felismernéd smink nélkül a színésznőt?

Nézd meg, milyen képet készített magáról Zooey Deschanel!

2014/05/18

Zooey Deschanel amerikai színésznő egyre nagyobb népszerűségek örvend hazánkban is. Ez részben az olyan vígjátékoknak köszönhető, mint az Anyám nyakán, vagy a Galaxis útikalauz stopposoknak. A színésznő akkor lett még ismertebb, amikor az Igenemberben feltűnt Jim Carrey oldalán. Pár évvel később pedig szerepet kapott az itthon is vetített Dr. Csont című sorozatban.

Megszokhattuk már, hogy a híres emberek talpig sminkben, gyönyörű ruhákban jelennek meg a nyilvánosság előtt és bizony csak nagy ritkán kerülnek napvilágra olyan felvételek, ahol a sztárok nem éppen a legjobb formájukat hozzák. Ezek a fotók is az olyan mindenre elszánt lesifotósoknak köszönhetőek, akik nem szégyellnek napokat várakozni a sztárok otthona előtt. Arra viszont ritkábban van példa, hogy egy híresség saját magáról készítsem smink nélküli selfiet, és azt fel is tegye Instagram fiókjára, hogy mindenki megcsodálhassa.

Zooey Deschanel azonban cseppet sem volt szégyenlős, megmutatta, hogyan is fest smink nélkül, egy laza pulcsiban, a kameráktól mentes övezetben. Köszönjük Zooey! Egy újabb példát kaptunk arra, hogy a sztárok is csak emberek és nem kell mindenáron rájuk hasonlítanunk. Hiszen amit a legtöbbször látunk, az nem maga a húsvér nő, sokkal inkább egy olyan állapot, ami csak ideig-óráig tartható.zoe

Hozzászólások