Felkészült, rajthoz állt, győzött!

Karai Kristóf ismét letarolta a mezőnyt!

2014/06/25

Azt mondják, mindent lehet, csak akarni kell. Ha valaki igazán akarja, az nem más, mint Kristóf.

A folyamatos edzés, felkészülés – mint mentálisan, mint fizikailag- ismét meghozta gyümölcsét, hiszen a dobogó legfelső fokára állhatott múlt vasárnap fiatal quadosunk a Sverepecben megrendezésre kerülő, Motoshop Zubor Cup harmadik fordulóján.

Kristóf a dobogón
Kristóf a dobogón

A verseny reggelén Kristóf egész népes szurkolótáborral a háta mögött állhatott a rajthoz, 23 versenyző társával együtt. A verseny összevont kategóriában rajtolt, azaz a Junior, Senior és a Lady kategória együtt indult. Természetesen mindenki arra törekedett, hogy az előkelő első helyet vívja ki magának az időmérő mérkőzésen, de senki sem tudta leküzdeni Kristófot, így ő indulhatott elsőként, és emellett 10 század másodperccel maradt csak le a Senior kategória legjobbjától.

kr2

Az első futamon a rajt kissé rosszul sikerült Kristófnak ám a kezdeti nehézségek után az első körben a harmadik helyre motorozta magát, míg a negyedik körben az élre tört, és a versenyt is az első helyen fejezte be.

A második futam szintén hasonlóan indult, bár Kristófnak itt jobban meg kellett küzdenie az első helyért, de ennek eredményeként a két futam győzelem után összetett első helyezéssel a markában állhatott a dobogóra.

Ezúton is gratulálunk Kristóf ismételten kimagasló sikeréhez, és eredményes felkészülést kívánunk az elkövetkezendő versenyekhez, és reméljük mindig ilyen eredményekről tudunk beszámolni!

Hozzászólások