Felmelegített sztárszerelmek

Ők hisznek az újrakezdésben

2015/04/10

Ne gondold, hogy a sztárok élete könnyű, mert partiról partira menetelnek, rengeteg embert ismerhetnek meg, és bőven van kiből válogatniuk. Ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint az átlagember, csak pechjükre erről még a sajtó is beszámol. Nekünk viszont jó hír, mert ez egyúttal hitet ad a kétkedőknek, hogy a káposzta is lehet jó, felmelegítve!

A jóképű és Oscar-díjas Orlando Bloom házasságának mindenki nagyon örült, amikor boldogságáról cikkeztek az újságok. Miranda Kerr modellel alkotta egykoron gyönyörű párt, akitől még gyermeke is született a színésznek. Nagy megdöbbenést okozott, nemcsak a rajongók, de a sztárok körében is, hogy a békésnek hitt szerelmet viharfelhők árnyékolták be. Három év járás után mondták ki a boldogító igent, ami újabb három évig tartott ki.

Orlando_

Hat évvel szerelmük kezdetét követően kihunytak az érzelmek, és a sztárpár békében vált el egymástól. Olyannyira, hogy közös gyermekük, Flynn miatt azóta is állandó kapcsolatban vannak, az egykori modell állítólag gyakran alszik volt férje lakásában. Mostanában azt suttogják, ismét egyre többet látni őket együtt, sőt, bennfentesek tudni vélik, hogy a szerelem újra fellángolt közöttük, és a felmelegített ágyban szívesen bújnak össze kettesben.

Mi nagyon szurkolunk nekik, szép párt alkotnak, ráadásul lehet nem véletlen, hogy az elmúlt másfél évben minden próbálkozásuk ellenére sem találták meg a másik felüket. Lehet, hogy mégis csak egymásnak rendelte őket a sors?

<> on March 22, 2011 in Los Angeles, California.

Ahogyan ugyanez megeshet Uma Thurman színésznővel és magyar származású ex-kedvesével, André Balazs milliomos üzletemberrel. A párt önfeledt nyaralásukkor kapták lencsevégre a Karib-tenger partjainál, ahol nem törődtek az őket figyelő szempárokkal. Boldogan autókáztak és lubickoltak, teljesen kizárták a külvilágot. A pár tíz évvel ezelőtt szeretett egymásba, akkor kapcsolatuk három évig bírta. Pedig nagy szerelemnek indult, a nőcsábász hírében álló André még feleségül is akarta venni a színésznőt. Végül szakítás lett a vége. Az üzletember ismét belecsapott a csajozásban, Uma pedig másnál kereste a vigaszt. Sikertelenül. Az 58 éves milliomos jókor volt jó helyen, ahogy mondani szokták, mert egykori kedvese ismételt szakítása után most megint igen aktívan udvarolni kezdett neki. Ennek egyik epizódját örökítették meg a fényképek a nyaralásról, a felmelegített románc mostantól talán egy életre szól. Reméljük a színésznő végre révbe érhet egykori szerelme mellett!

mick jagger

Hogy ez vajon mikor történhet meg egy igazi rocksztárral, arra pillanatnyilag senki sem tudja a választ! Mick Jagger 71 évesen is falja az életet! Ugyan megviselte egykori élettársa öngyilkossága, immáron másfél éve megtalálta a boldogságot 44 évvel fiatalabb kedvese mellett. A 27 éves balerina úgy tűnik elrabolta a zenész szívét, mert a napokban arra kérte őt, hogy költözzön hozzá, hogy minél többet lehessenek együtt. Érdekes dolog ez annak ismeretében, hogy Jaggert nem olyan régen hölgykoszorú közepén látták jót mulatni az éjszakában. Persze minden kapcsolat alapja a bizalom, de hát kinek ne lennének kétségei egy olyan óriási nőfaló esetében, mint Mick Jagger?! Az énekes eddigi összes feleségét, kedvesét, barátnőjét, de még a szeretőjét is megcsalta más nőkkel, miért most nőne be a feje lágya?! Persze csak szurkolni tudunk, hogy Melanie Hamrick nem fölöslegesen bontotta fel eljegyzését akkori kedvesével éppen Jagger miatt, és nem egy hatalmas csalódás lesz a románc vége!

Hozzászólások