Felpofozták Tóth Andit – FOTÓ

Ekkora ütésre ő sem számított

2015/09/20

Hatalmas pofont kapott Tóth Andi, talán ő maga sem gondolta volna, hogy ekkora fog csattanni az arcán. Ráadásul nem is akárkitől kapta, a színész Scherer Pétertől, aki nem finomkodott a szerepbeli lányéval, és jókorát lekent az engedetlen Andinak. Elmagyarázzuk a szituációt.

Az X-faktor győztes Tóth Andi újra megcsillogtathatta tehetségét, de ezúttal nem a színpadon, hanem a kamerák előtt. Szerepet kapott ugyanis az RTL klub új sorozatában, a Válótársakban, ahol Noémit, a kamaszlányt alakítja, és többek között Stohl Andrással és Gubás Gabival játszik együtt.

Na és persze az édesapját alakító Scherer Péterrel, akivel gyorsan összetűzésbe is került, miután nem a barátnőjéhez megy este, hanem bulizni, ahol három fiút szédít. Az apa persze rájön, rajtakapja lányát a hazugságon, és ezután jön a képen látható, nevelő szándékú, de jól érezhető pofon.

pofon
Ez fájhatott…

“Nem fájt nagyon, de egyáltalán nem volt jó érzés – mesélte mosolyogva Tóth Andi. – Négyszer próbáltuk el, mire felvettük, a sminkesek pedig folyamatosan dolgoztak rajtam, hogy ne látszódjon a pofonok nyoma. Amikor azonban lemostam a sminket, és hazamentem a páromhoz, Petihez, ő elég furcsán méregetett, hogy mitől vörös az arcom.”

Az énekesnő elmesélte, hogy mivel elég szemtelen kamasz lányt alakít, nincs mit csodálkozni az atyai reakción. “Noémi rengeteget felesel és a végletekig pimasz, ez nem jellemző rám. Miközben vettük fel a jeleneteket, sokszor még én is azt mondtam, hogy ezt a lányt fel kellene pofozni.”

Hozzászólások