Félre lépett Sarka Kata

Csúnyán megütötte a bokáját

2015/08/29

Sarka Kata saját magát buktatta le egy közösségi oldalára feltöltött képpel. Kata az ágyban fekve indította a napot, de jól láthatóan arra nem számított, hogy többen rosszallóan néznek majd rá.

A fitt-anyu néhány napos kényszerpihenőre vonul, hiszen bokától térdig bekötözött lábbal fekszik otthon. A kép tanúsága szerint a helyzet elég komoly, hiszen a jókora méretű kötés majdnem olyan, mintha gipszelve lenne a lábszára. Persze még ez sem mentség azok számára, akik szeretik támadni a sztármamit, egyből megindultak a rosszindulatú kommentek. Kata ugyanis nem esett kétségbe, mióta a mozgás és az egészséges élet szerelmese lett tudja, mit kell tennie, ha formában akar maradni. Mivel a ficam miatt néhány napig biztos nem edzhet, így marad a kőkemény diéta. Ez pedig nem tetszik a hozzá hasonló anyukáknak.

“Egy kis megerőltetés, de minden rendben! Pár nap, és folytatódhat az edzés, de addig is diéta! Mai reggelim: tojásrántotta 4 tojásból, 1 egész tojás 3 tojásnak csak a fehérje része, pulykasonka, paprika, 1 db puffasztott rizs! Finom, laktató, kevés kalória! Hajrá! Menj tovább, és ne add fel az első akadálynál, ugord át rohanj a céljaid felé! Senki nem tud majd megállítani! Ma sem késő elkezdeni!” – írta a képe mellé Sarka Kata. Ő tehát jól van, de a rosszmájúak ezen is képesek köszörülni a nyelvüket. Többen azért támadják, mert állításuk szerint könnyen beszél ő, aki kényelmes életet él, mások vigyáznak a gyerekeire és semmi dolga nincs, csak tornaterembe járni. A felháborodás oka többnyire az, hogy más, átlagos anyukák nem tudják ugyanezt megtenni, és nehezen viselik, hogy Kata ennyire látványosan jó életet él.

Reméljük Hajdú Péter csinos felesége hamarosan talpra áll, mert szerencsére még többen vannak azok, akik szeretnek kidolgozott testében gyönyörködni, és inspirációt ad számukra kitartása.

Hozzászólások