Félrelépett az olimpiai bajnok – fotók!

Videó is készült a sportoló vad éjszakájáról!

2016/08/22

Usain Bolt, olimpiai bajnok hibát követett el az olimpia után, ugyanis a verseny hevében megcsalta barátnőjét. A képek alapján úgy tűnik, nem is egyszer.

Sokszor hallottuk már, hogy az olimpia időszakában tombolnak a sportolók hormonjai. Emellett azt is tudjuk, hogy az olimpiai faluk és a felkészítő táborok igazi szex partiknak adnak otthont. Ez egy olyan dolog, amiről mindenki tud, de mindenki hallgat róla. Kivéve, ha Szepesi Niki vagy és könyvet írsz az elfogyasztott pasikról. 

Usain Bolt valószínűleg nem akarta megmutatni a világnak az olimpia utáni éjszakán készült képeket. Azonban sajnos az interneten vírusszerűen terjednek az izgi fotók. Tudjuk, hogy ami egyszer oda felkerül, az többet nem tűnik el. A Boltról megjelent fotókat Jady Duarte jelentette meg, állítása szerint nem szándékosan. 

” Az ominózus éjszakán az All in Barra klubban buliztunk Rió nyugati részén. Ekkor vett észre egy férfi, mint kiderült, Usain Bolt. Én nem is tudtam róla, hogy valójában kicsoda. Értem küldte az egyik biztonsági őrét, majd elhagytuk a helyet. Soha nem akartam híressé válni, haldoklom a szégyentől” – nyilatkozta Duarte.

A további részletekről mélyen hallgat a hölgy. Az estéről a továbbiakban annyi derült ki, hogy “átlagos” volt. Jady állítólag csak a barátainak küldte el Bolttal közös fotóját. Úgy tűnik valamelyik barátja igazán jóindulatú volt a társaságból. Később egy újabb videó látott napvilágot, mely szintén a klubban készült, ahol egy ismeretlen hölgy  rázza a popsiját a sportolónak. A felvétel alapján az olimpikon nagyon is élvezte az egyre forrósodó helyzetet. 

A legnagyobb baki a sztoriban, hogy Bolt 2 éve komoly kapcsolatban él szerelmével. A Twitteres posztjai alapján nem derült ki, mi is a véleménye az egészről. Egy közeli barátjuk állítása szerint imádják egymást, hiszen First Ladyként emlegeti párját. Hát, mondani bármit lehet, a tettek beszélnek. Egy First Ladyvel nem lehet így bánni! 

Hozzászólások