Félresikerült lánykérések

Ilyen mikor a nagy kérdés pillanata balul sül el

2016/12/07

Mindenki úgy tervezi, hogy romantikus, és emlékezetes alkalom lesz, amikor egyszer majd megkérik a kezét. De mi van akkor ha a nagy pillanat félresikerült?

A nők nagy része egész életében arról a pillanatról álmodozik mikor szíve választottja letérdel elé, és felteszi neki a nagy kérdést. Zavarban elrebegett mondatok, félénk, szerelmes pillantások, az igen kimondása, hosszú csókok… vagy valami amitől félresikerült lesz az egész esemény. A következő sztorikat olvasva -habár balul sültek el- mégsem sajnálatot érzünk. Igaz, hogy nem úgy alakult a nagy pillanat a szerelmesek számára, ahogy ezt elképzelték, mégis a legfontosabb az, hogy együtt fogják leélni az életüket és a lánykérés tuti örök emlék marad. Lássuk a történeteket! 

1. Lánykérés számlával

“A párom munkából hazafelé jövet hozta el a gyűrűt, amit korábban megrendelt. Én lelkiismeretesen könyvelem a költségeinket, és minden számlát el szoktam tenni, illetve beírom a havi táblázatba. Mivel reggel mondta, hogy aznap tele kell tankolnia a kocsit, elkértem tőle a számlát, ahogy hazaért. Persze, hogy a gyűrű számláját adta oda… Megnéztem, de először nem is értettem, mi az. Aztán leesett a tantusz, elvigyorodtam, és mondtam neki, hogy akkor most a tankolás számláját is odaadhatná. “Jaj, ne!” – mondta, és mind a ketten nevettünk. Csak a hét végén szerette volna megkérni a kezem, egy romantikus vacsora alkalmával. Én pedig mondtam neki, hogy teljesen mindegy hogyan történt ha egyszer egész életemben vele lehetek!”

2. Tűt a szénakazalban

“Egy nyaralás alkalmával ismerkedtünk meg, és az első csók is a horvát tengerparton történt. Két évvel később ugyanoda mentünk nyaralni, és a párom itt szerette volna megkérni a kezem, ahol először találkoztunk. A gyűrűt egy láncra fűzte fel, hogy el ne hagyja, ám amikor le akarta venni róla, hogy felhúzza az ujjamra, valahogy elpattant a lánc. Négykézláb kúszva kerestük a gyűrűt a homokban amíg a nap le nem ment de nem lett meg. Aztán kitalálta, hogy szerezzünk fémdetektort, ami nem volt egyszerű dolog egy tengerparti kisvárosban. Úgy éjfélre hozott egyet egy biztonsági őr, amivel három perc alatt megtaláltuk a gyűrűt. Utána már csak nevettünk az egészen: “Megdolgoztunk érte!”

3. Gázos pillanatok

“A kedvesemmel síelni utaztunk Ausztriába, és a titkos tervei szerint egy lovas szánon kérte volna meg a kezem. A hó viszont elolvadt, így jött a B terv. Lovashintó, pokrócban összebújva, a gyönyörűen kivilágított városkában – elég romantikusan hangzik. Nos, a lovak nem így gondolták: lépten-nyomon megálltak elvégezni a dolgukat, és egész úton eregettek! Szedegettük a lószőrt a szánkból, az arcunkról, és egész úton bűzfelhőben utaztunk. Zoli nem akart ilyen körülmények között előhozakodni a kérdéssel, így az út végén leszálltunk, és hívott, hogy sétáljak ki vele a szikla peremére, ahonnan gyönyörű volt a kilátás. Viszont az eső miatt minden csupa sár volt úgyhogy közöltem vele hogy én márpedig nem mozdulok egy tapodtat sem. Addigra már elég ideges lett, aztán fogta magát, letérdelt a sárba, és ott helyben megkérte a kezem.”

Hozzászólások