Feltámadt Whitney Houston!

2019/08/28

Legalábbis abban a dalban mindenképp új életre kelt az énekesnő, melyet Kygo dolgozott fel. A 30 éves, Higher Love feldolgozása igen jól sikerült a norvég DJ-nek, ami nem meglepő, ha ismerjük többi szerzeményét. A “közös produkciónak” pedig már videóklippje is született, mely a trendekhez igazodva, elhoz nekünk egy darabot a ’80-as évek varázsából. A zenei és a képi világ ötvözete tarol, 4 nap alatt közel 3 millióan nézték már meg a klippet.

Nem ciki, ha nem ismerted eddig ezt a Whitney számot, ugyanis a Higher Love egy bónuszdal volt az énekesnő I’m Your Baby Tonight című lemezén.

A dalt eredetileg Steve Winwood szerezte, aki 1986-ban rögzítette az énekesnő slágerét. Kygo pedig most megkapta a jogokat Whitney sógornőjétől, Pat Houstontól, aki egyébként a díva menedzsere is volt.

Azért valljuk be, hogy még életében sem mindenkinek adatott meg egy közös produkció Whitney Houstonnal, nem még azután. Egy biztos, Kygo nem játszotta el Pat bizalmát és elég komoly feldolgozással állt elő, mely egy kicsit engedi még tovább élni a legendás énekesnőt.

 

Kiemelt kép: YouTube

Hozzászólások