Féltékenységi kémjátszma az Éden Hotelben

Patrik minden lépéséről tudni akar Adri

2015/03/16

Az már korábban kiderült, hogy Adrienn nem tudja féken tartani az indulatait és a féltékenységét, és igen rosszul kezelte a csinos Snjezana érkezését az Éden Hotelbe. Jelentjük: a szerelmi kémjátszma a tetőfokára hágott.

Éden Adri teljesen kiborult a párválasztás előtt, hogy a védettséget élvező bombázó, Snjezana esetleg szerelme, Patrik vállára fogja tenni a kezét, amivel ő kiesne ki a játékból. “Ennek a lánynak nincsen szíve!” – zokogta üvöltve. Mint kiderült, mégis van, mert végül Milán lett a kiválasztott, és a tematikázó Naomi a kieső.

Viszont Adri nem állt meg itt, ugyanis be akarja biztosítani Patrik szerelmét, ezért a háttérben, egy cigizés alkalmával megkérte Nórit és Milánt, hogy figyeljenek Patrikra, ha bejönne az Éden Hotelbe valami bögyös szépség, aki esetleg lecsaphatná a kezéről választott párját.

“Tőled is elvárom!” – mondta Adri a békésen pihenő Milánnak, akinek még meglepődni sem volt ideje ezen a határozottságon. Nóri diplomatikusan csak annyit mondott, hogy a saját képességeikhez és lehetőségeikhez mérten majd figyelnek. Kár, hogy a szerelem nem így működik.

Forrás: TV2

Hozzászólások