Fenekét mutogatta Kulcsár Edina

A szexi szépségkirálynő nem szégyellős

2015/04/17

A világ második legszebb nőjének választott Kulcsár Edina megmutatta formás popsiját rajongóinak. Kivételesen nem egy férfimagazin áll a háttérben, hanem a modell hiúsága.

Edina úgy gondolta, hogy nem lehet elég tökéletes és ezért részt vett egy 10 alkalmas szépészeti beavatkozáson. 
A kezelés lényege, hogy műtéti beavatkozás nélkül legyen sokkal feszesebb a popsi, karcsúbb a comb és a derék, de persze a bőr tónusának is jót tesznek az ilyen jellegű kezelések.

A szexi lány az előtte-utána fotóval azt szeretné bebizonyítani, hogy igen is használnak ezek a kezelések, és mindenkit buzdít arra, hogy ha teheti, akkor menjen el ilyenre. A fotók alapján azonban mi kevésbé látjuk a különbséget, de lehet csak azért, mert alapból rendkívül csinos hazánk szépe.

Így vélekedett a posztolt fotóról és a kezelésről:

A várva várt popsi emelésről, előtte utána kép!

Ma még elég sokat gondolkodtam azon, hogy ki merjem-e tenni az eredményt, de aztán arra jutottam, hogy miért ne tenném ki!  Meg szeretném nektek mutatni, hogy igenis használnak ezek a szépészeti gépek, mert sokan azt hiszik hogy nem! Bár az sem mindegy ,hova megy az ember! 

Ezt az eredményt úgy nézzétek, hogy a hét 5 napján keményen edzem, plusz nekem már volt ilyen kezelésem, nem is egy! 
Az eredmény így is magáért beszél! Képzeljétek el, egy olyan személynek ezt a kezelést, aki nem tornázik ennyit, és még soha nem volt ilyen kezelésen sem! 

Ugye milyen látványos az eredmény?

A kép alatt látjátok a centiben is a változást!”

kulcsaredina

Hozzászólások