Fenékplasztikába halt bele a 28 éves anyuka

Három gyermek maradt árván

2019/05/13

Olyan feneket szeretett volna, mint Kim Kardashian-é: nagyot és kereket. A 28 éves édesanyának a fenékplasztika lett a veszte. 

Múlt pénteken feküdt be egy miami-i magánklinikára a háromgyermekes anyuka, ahol 3200 eurónak, azaz több, mint egymillió forintnak megfelelő összeget fizetett a fenékműtétjéért.

Nem sokkal a beavatkozás után azonban az életét vesztette. Hogy miért? Az csak a hivatalos vizsgálatot követően derülhet ki. Ami biztos, hogy a műtétet követően nem sokkal bekékült, azonnal kórházba sietett, de ott az életét vesztette. Ami biztos továbbá, hogy három gyermek, egy 9, egy 5 és egy egyéves elvesztette az édesanyját.

Az édesanya egy olyan eljárát választott, amely során a test más területeiről szívnak le zsírt és azt töltik be a fenékbe. Danea Plasencia annak ellenére választotta ezt az eljárást, hogy az unokatestvére korábban majdnem belehalt ugyanebbe. “Amikor egy plasztikai klinikára mész, pontosan elmondanak mindent, milyen következményekkel járhat a beavatkozás. De mindez nagyon hamar feledésbe merül, és az ember csak azokat a szép dolgokat hallja meg, amiket szeretne, majd igyekszik hamar kifizetni a pénzt. De arra nem gondol, hogy az életét teszi kockára” – mondta a rokon.

Az édesanyát három gyermeke és párja gyászolja. 

 

forrás

Hozzászólások