Fenékrázás a világ legjobbjért: így táncoltak a győri kézis lányok

Csapattársai ajándéka Eduarda Amorimnak

2015/02/27

A napokban két óriási elismerést is kapott Eduarda Amorim, a győri női kézilabdacsapat brazil balátlövője. Előbb a világ legjobb női kézilabdázójának választották, majd gratuláló csapattársai rázták érte a feneküket egy videóban.

Szerdán a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) kihirdette a 2014-es év legjobb kézilabdázóit, és a női mezőnyben a Győri Audi ETO világklasszis balátlövője, a csapattal egymás után két Bajnokok Ligáját is nyerő Eduarda Amorim kapta meg rangos díjat, a “kézilabda Aranylabdáját”.

A 29 éves játékos jelenleg térdműtétje után gyógyulgat otthon, Sao Paulóban, a szavazáson viszont a voksok 35,2 százalékát kapta. “Keményen megdolgoztam érte, de igazságtalan lennék, ha nem emelném ki a szurkolók szerepét, akik nagy kampányt indítottak az érdekemben” – nyilatkozta a Facebookon.

A csapattársai ugyan jelenleg nem tudtak személyesen gratulálni neki, de nem akartak kimaradni a köszöntésből, ezért felvettek egy videót, amin Michel Telo mára világhírűvé vált slágerére megy a fenékrázás. Íme:

Különösen kiemelnénk az előtérben táncoló, ugyancsak brazil Tamires Morenát, aki – hazája egyik jelképes daláról lévén szó – hatalmas lelkesedéssel szárnyal túl mindenkit a táncparketté vált öltözőpadlón.

Hozzászólások