Fenyő Iván elárulta, kivel töltötte legemlékezetesebb szilveszterét

Így köszöntötte az újévet a színész

2015/01/01

Őszintén mesélt az ünnepekről és emlékeiről Fenyő Iván. Többek közt az is kiderült, kivel töltötte élete legmeghatározóbb szilveszterét a színész.

A karácsony a családé – ebben Fenyő Iván sem lóg ki a sorból, aki boldogan mesélt legemlékezetesebb ünnepeiről. A színész szülei elváltak, de ilyenkor mégis összegyűltek, így igazi családként tölthették a szentestét. Az volt számára a legtökéletesebb, hogy az egész család közösen tudott fontos dolgokról beszélgetni ezekben a napokban.

Nem emlékszik olyan alkalomra, amikor bárkinek is haszontalan ajándékot vett volna, hiszen odafigyel a részletekre. Az, hogy ő hogy reagálna ilyen esetben, amikor számára nem tetsző ajándékot kap, az az adott hangulatától és érzéseitől függ, de valószínűleg megköszönné, és továbbadná olyan embernek, akiről tudja, hogy örülne annak a bizonyos tárgynak.

fenyoivan4

Iván úgy érzi, jelenleg rendben van az élete és jó úton halad egyelőre, ezért nem érzi szükségét, hogy újévi fogadalmakat tegyen idén, ráadásul ő az a fajta ember, aki az év bármely napján rá tudja venni magát a változtatásra, saját fejlődése érdekében.

A legemlékezetesebb szilvesztere meghitt volt és elgondolkodtató. Két éven keresztül egyedül búcsúztatta az óévet, így csak saját magára kellett összpontosítania. Nyolc óra körül már otthon volt, de ahelyett, hogy átaludta volna a fordulót, saját magával ünnepelt hajnalig. Fantasztikus dolog volt számára, hogy elmélyedhetett gondolataiban.

Hozzászólások