Férfias játékok

Ötletek a ház körül, kizárólag uraknak

2015/04/22

Végre a pasiknak is kedvezünk! Bizonyára vannak olvasóink között olyan férfiak, akik szívesen ragadnak kalapácsot és ragasztópisztolyt, hogy a kertben, vagy a ház körül barkácsoljanak. Adunk pár igazán férfias ötletet, mit érdemes megvalósítanod!

Általában, ha kézművességről, vagy kreatív ötletek megvalósításáról van szó, a hölgyeket szoktuk előtérbe helyezni. Igyekszünk azonban nem megfeledkezni az erősebbik nemről sem, hiszen az ő kezükben sokkal jobban áll a kalapács és fúró! Olyan megoldások után kutattunk, amelyek nemcsak kivitelezésünkben, de már a hozzá szükséges eszközökben is igazán férfias tárgyaknak számítanak.

Így találtunk rá a használt kerékgumiból készült ülőgarnitúrára, vagy a tökéletes szappantartóra, ami főleg agglegény lakásban állja meg a helyét! Ezek elkészítése nem igényel túl sok időt, de aki szeret bütykölni és létrehozni új dolgokat, nyugodtan tovább fejlesztheti az alábbi verziókat!

Mutatjuk is, miről lenne szó!

1. A szélrózsa minden irányába

Szokták volt mondani. Ha van otthon pár elhasznált, kidobásra váró dísztárcsa, amit fájna a sutba vetni, akkor szerezz be egy festékes flakont, színezd át a tárcsákat, és legyen ez kerted legújabb dísze!

férfidiy4

2. Ki ne dobd a használt gumit!

Tökéletes kerti megoldás alakítható ki belőle, csak össze kell gyűjtened néhány darabot, hogy egy egész szettet elkészíthess. Kötélből, hálóból kifeszített ülőke szolgálja a kényelmet, azt asztal lapjául pedig megfelel egy formára vágott deszkalap is.

férfidiy3

3. Jack, a jó barát

Örök darab lehet a fürdődben ez a szappantartó! Vagy úgy is mondhatnánk, hogy állandóan cserélhető. Ha kifogyott a finom nedű, de szabadulj meg egyből az üvegtől. Alakítsd át fürdőd szerves részévé, csak egy hozzávaló szappanadagoló fejre lesz szükséged! És mi benne a legjobb?! Hogy előbb ki kell ürítened az üveget a haverokkal!

férfidiy5

4. Könyvespolc

Elsőre egy kicsit ironikusnak tűnhet az ötlet, viszont roppant kreatív! Reméljük mindenki jól van a családban, és csak óvintézkedés gyanánt áll rendelkezésre két járóbot. De ha éppen kéznél van, miért ne alakíthatnád át a lakás díszévé? Az alábbi megoldás például kifejezetten jó ötlet! Teszteld a vendégeket, vajon észreveszik-e egyáltalán, miből készült el!

férfidiy

5. Biztonságos síelés

Aki szereti a havat, és télen eljárni síelni, annak bizonyára van néhány rendelkezésre álló síléc a garázsában. Ha nem a legújabb szettedet őrizgeted, akkor alakítsd át kerti ülőkének, remek kis találmány nyári bográcsozás mellé!

férfidiy2

fotók: Pinterest

Hozzászólások