”Férfiként” sminkben a tablóképen?

Elfogadható vagy elítélendő egy kisminkelt férfi?

2016/09/08

Az igazolványképek sosem sikerülnek jól. A tablóképen sem mindenki tökéletes. Ez a srác azonban megoldotta, hogy a róla készült képre emlékezzenek.

A világ egyre furcsább fordulatokat vesz az évek során. Írtunk már a legújabb divatról a férfiaknak szóló ajakfeltöltésről, az agyonsminkelt hölgyekről és egyéb érdekességekről. Most pedig rátalálunk egy újabb ostobaságra: egy kisminkelt, 17 éves srácra, aki csupán jól akart kinézni a tablóképen. Nem mintha az ítélkezős fajtából származnánk és nem is tudjuk emberünk szexuális beállítottságát, de azért nem nehéz megtippelni mi az igazság. Ha valakinek nem lenne elég a döntéshez a tonnányi smink, nézze csak meg a csávó körmeit.

A 17 éves James Charlesnak elege lett a hagyományos, unalmas tablófotókból, így innovátor módjára szokatlan dolgot tett a snassz kép ellen. Besokallt a szokásos szmokingtól, válltömésektől és borzalmas megvilágításoktól. James a fotózás előtt órákig készülődött, ez mégsem hozta meg a várva várt sikert a kép terén. Ezután a srác írt egy e-mailt a fotóstúdiónak, hogy szeretné, ha megismételnék a fényképezést.

“Mivel nem rég végeztem sminkesként, így nem volt nehéz dolgom a készülődés terén. Szerettem volna egy igazán jellegzetes képet, amire én is vissza gondolhatok, és a barátaim is mindig emlékezni fognak. A fotós srácok szerencsére megértették, hogy az ő lámpáik, amivel megvilágítják az arcom, nekem nem felel meg, ezért megengedték, hogy elhozzam a sajátomat, amit a sminkesek alkalmaznak” – mondta James.

James meg is osztotta a sikeresen elkészült képet a Twitteren. Nagyon meglepődött, ugyanis 76000 ember likeolta és 29000 felhasználó osztotta meg a posztját. Ti mit gondoltok, elfogadható viselkedés ez egy férfitól, vagy teljes mértékben elítélitek? 

Hozzászólások