Férjhez adná édesapja Cserpes Laurát

Az énekesnő még hisz a tündérmesékben

2015/05/15

Néhány hete a nyilvánosság előtt is felvállalta a kapcsolatát Berki Krisztián és Cserpes Laura. A fiatal lány édesapja reméli, hogy megtalálja az igazit, és ismét oltárhoz vezetheti Laurát.

Laura világ életében édesapja szeme fénye volt, nem csoda, hogy nagyon közeli a kapcsolatuk. Cserpes István elárulta: sokszor félti a lányát, de hagyja, hogy a saját útját járja.

„Sok mindent adhatunk a gyermekünknek, de nem védhetjük meg mindentől. Tudomásul kell venni, hogy önálló személyiség, akinek mindent meg kell tapasztalnia az életben. Pedig nagyon aggódó apa vagyok, féltem is Laurát, de persze nem mutatom ki túlzottan, mert ezzel kétséget ébreszthetnék benne. Ha úgy látom, hogy a szakadék felé tart, akkor is hagynom kell. Néha a rossznak is meg kell történnie ahhoz, hogy a jót bevonzzuk. Nem tudom, hogy Laurának milyen férfi való, én csak azt szeretném látni, hogy csillog a szeme, boldog és elégedett. Örülnék, ha megtalálná az igazit, és újra oltár elé vezethetném – mondta Cserpes István a Best Magazinnak.

Berki Krisztián és Cserpes Laura néhány hete jelentette be a kapcsolatát
Berki Krisztián és Cserpes Laura néhány hete jelentette be a kapcsolatát

Laura nagyon sokat ad szülei szavaira, hiszen az ő 25 éve tartó házasságuk a példa számára, hogy létezik még igazi szerelem.

„Sokszor mondják a környezetemben, hogy állandó az aggódás apa szemében, amikor rólam beszél. Tudom, hogy szívén viseli minden pillanatomat, s azzal is tisztában vagyok, hogy örül, mert két lábbal állok a földön. Az édesapám a példaképem, valószínűleg olyan férfit is keresek, amilyen ő belülről. Manapság minden összekuszálódott, a társkeresés is bonyolultabb, a nők udvarolják körül a férfiakat. Én ennél konzervatívabb vagyok, számomra a családi érték a legfontosabb. Talán hiszek még a tündérmesében – mondta Laura. Ki tudja, vajon a bekriben találta meg a mesebeli herceget?

Elsőként az RC News-nak nyilatkozott kapcsolatukról Berki Krisztián és Cserpes Laura. A velük készült interjút itt nézheted meg!

berki_nyeremenyatadas

Hozzászólások