Férjhez ment a gyönyörű énekesnő

Csézy 400 fős násznép előtt mondta ki a boldogító igent

2014/08/14

Hosszú előkészületek után tegnap Isten színe előtt is összekötötte életét Csézy és 18 évvel idősebb párja, László. Az ifjú házasok a Maldív-szigetekre szerettek volna utazni, de egyelőre csúszik a nászút. 

A gyönyörű énekesnő mintegy 400 fős násznép előtt, hófehér ruhában, matyó hagyományok szerint vonult oltár elé Mezőkövesden. Csézy ugyan már hivatalosan felesége volt a kedvesének, hiszen a polgári esküvőt hetekkel korábban megtartották, de mostani, egyházi szertartás és az azt követő lakodalom volt számukra az igazi.

Csézy2
Házaspárként a templomban (fotó: Bors)

A menyasszony a boldogság könnyeit nyelve, saját tervezésű ruhájában vonult a templomba, amit megannyi borostyán, hortenzia és rózsaszirom borított. Az esküvő hangulatát egy acapella énekegyüttes és egy szimfonikus zenekar is ünnepélyessé tette.

Csézy3
Csók a templom előtt (fotó: Bors)

A 400 fős vendégsereg a templomi szertartás után hosszasan gratulált az ifjú párnak, majd Zsórifürdő felé vették az irányt, és egy étteremben mulattak hajnalig – tudta meg a Bors.

Bár Csézy és szerelme már régóta tervezi az esküvőt, nem verték nagy dobra a menyegző időpontját. Az énekesnő a Facebook oldalán tegnap ezt írta: “Remélem Nektek is olyan szép napotok lesz, mint nekem!” – mindössze ennyi utalt arra, hogy ekkor lesz a nagy nap.

A pár a Maldív-szigeteken képzelte el a nászútját, de az ottani zord időjárási viszonyok miatt úgy döntöttek, hogy később mennek az egzotikus helyre. Most csak beülnek az autóba, és utazgatnak.

Csézy egyébként hosszú évekig alkotott egy párt egy másik férfival, aki közel három éve öngyilkos lett. Szörnyű időszakon ment keresztül az énekesnő, de nem sokkal később megtalálta László személyében a tökéletes partnert. Csézy azóta ragyog a boldogságtól, énekesi karrierje mellett pedig divattervezőként is bemutatkozott.

Hozzászólások