Fésűs Nelly: ˝a párom semmi pénzért nem hagyna el minket˝

A kis Elza megváltoztatta az életüket

2015/06/19

Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos korábban nagy nőcsábász hírében állt, de amióta rátalált a színésznőre, és megszületett közös gyermekük, teljesen megváltozott.

Mint ahogy a család élete is nagy fordulatot vett a kis Elza világrajövetele óta. A szép színésznő elsősorban anyai teendőit látja el, de bármikor számíthat a párjára és nagylányára is.

Nekem csak az etetés jut, a szoptatás az én kiváltságom maradt. Elza érkezése mindent és mindenkit megváltoztatott, de ez így természetes. Egyelőre az „én” megszűnt létezni. Idehaza most egy kicsit a konyhatündér szerepét töltöm be, hiszen Elzán kívül a család többi tagját is jól kell lakatnom. Szerencsére Lajosra mindenben számíthatok, ha valami dolgom akad, vagy egy fellépésre hívnak, ő vigyáz a lányokra, nem hajlandó bébiszittert fogadni. Csodás apa és társ, és bár tudom, hogy a gyengébb nem nagy tisztelője, abszolút megbízom benne, szerintem semmi pénzért nem hagyna el minket. Van egy hűtőmágnesünk, amin az olvasható, hogy a férfiak kevesebbet hazudnának, ha a nők kevesebbet kérdeznének” – mondja a Bestnek viccesen Fésűs Nelly.

Fésűs Nelly és család
Teljes a boldogság (fotó: Facebook)

Vajtó Lajos boldogan vállalja, hogy nagyon megváltoztatta őt a most nyolchónapos kislány. Sosem volt még ilyen boldog, mint most!

Ez a kis ‘vacakmaszat’ minden gondolatomat betölti. Óvatosabb és megfontoltabb lettem a születése óta. Mivel ebben az időszakban halt meg az édesanyám, úgy éreztem, hogy a kis jövevényt ő küldte. Elza alaposan összekovácsolt minket, tulajdonképpen az érkezésével egy nap alatt lettünk nagycsaládosok, hiszen Csengével és a babával háromgyermekes apukává váltam, mivel van egy nagyfiam is. Ricsi, aki 25 éves, és imádja a testvéreit, sokszor meg is látogat minket” – újságolta a magazinnak Vajtó Lajos.

Szerencsére Fésűs Nelly nagylánya is hatalmas örömmel vetette magát a babázásba, igaz, már alig várja, hogy a kis Elza nagyobb legyen, és együtt “csajoskodjanak“.

Anya és Lajos azt mondták: valaki hozzánk költözik. Annak különösen örültem, amikor kiderült, hogy húgom lesz, biztos vagyok benne, hogy minden csajos dolgot megbeszélünk majd. Az öltözködésébe már most is van beleszólásom, és úgy képzelem, pár év múlva a húgom a ruhásszekrényem előtt áll, én meg majd anyáé előtt, és lopkodjuk egymás holmiját. Persze az egészből anya jön ki a legrosszabbul, és Lajos a legjobban” – meséli Csenge.

Olvass még Fésűs Nellyről!

Hozzászólások