Fésűs Nelly elárulta ˝titkos˝ karácsonyi hagyományukat

Így telnek az ünnepek a színésznő családjában

2014/12/24

Egyik legemlékezetesebb karácsonyára készül Fésűs Nelly. Ezeket a napokat mindig családjával tölti, ám az óévet rajongóival búcsúztatja majd.

Október elején született meg a színésznő második kislánya, valamint párja felnőtt fia is, habár nem rég óta, de jelen van az életükben, így idén nagycsaládként ünnepelhetnek majd. Fésűs Nelly elárulta, hogy az ételekkel kapcsolatban alakult ki hagyomány náluk. A töltött káposzta mellett a családi csirkeleves is az asztalra kerül majd szenteste. Ezt a különleges fogást, amit minden évben elkészítenek, dédnagymamájától örökölte női ágon. A 2002-es év karácsonyán kívül az idei lesz a másik legemlékezetesebb számára – mind a kettő ugyanabból a szempontból -, lányai érkezése miatt.

fesusnelly6

A szilvesztert Hévízen tölti majd a dívákkal, vagyis az újévet közönségével együtt köszöntheti majd. Vicces óévbúcsúztatót nem tudott felidézni, viszont felejthetetlent annál inkább. A 2003-as év még el sem kezdődött igazán, máris megszületett nagyobbik lánya, így tulajdonképpen – az első 12 órát leszámítva –, azt az évet már együtt kezdték meg Csengével.

fesusnelly

Hozzászólások