Fésűs Nelly házasodna, a párja nem

Közös gyermekük a legerősebb kapocs

2015/03/06

Négy hónapja született meg Fésűs Nelly második kislánya, és a kis Elza Zorkával szinte teljes lett a színésznő élete. Egyetlen álma maradt: férjhez menni, párja azonban hallani sem akar a házasságról.

fesusnelly1
Csenge imádja a kis Elza Zorkát

A kislány születésével négy tagúra bővült a család, és bár Nelly párja, Vajtó Lajos nem szeretne házasodni, a kapcsolatuk így is tökéletesen működik. 

“Bevallom, én nagyon szeretnék házasodni. De Lajos igazi agglegény típus, azt mondja, teljességgel alkalmatlan a házasságra. Én pedig nem erőltetem, tiszteletben tartom, ami számára fontos, és nem is beszélünk erről. egyébként uram és parancsolóm szerint Elza Zorkánál erősebb kapocs nem létezik – mesélte nevetve Fésűs Nelly a Bestnek. 

A színésznőnek azonban nem lehet oka panaszra: annak ellenére, hogy le kell mondania a habos-babos menyasszonyi ruháról, egy igazi királynőként kezeli otthon párja és nagyobbik lánya.

“El vagyok kényeztetve. Szinte semmit nem kell csinálnom a babával, csak etetnem, a többi feladatot elvégzi a lányom és a párom. Lajos tisztába is teszi, amikor kell, vagy bármit megcsinál Elzával, amire szükség van. Egyszerűen imádja a lányát. Persze Le sem tagadhatná a lányát. Elza elképesztően hasonlít rá. A két gyermekem is rajong egymásért, valóságos szerelem van köztük. Csenge már 12 éves, és ő is sokat segít a baba körül. Nagyon jól működünk így négyen, igazán boldog kis család lettünk” – vallotta be a színésznő mosolyogva.

Hozzászólások