Fesűs Nelly helyett a párja ment GYES-re

Vajtó Lajon lubickol az apaszerepben

2015/11/05

Már egy éve aranyozza be Fésűs Nelly és Vajtó Lajos mindennapjait a kis Elza Zorka, de a család egy pillanatig sem tud betelni vele. Az apuka úgy döntött: folyamatosan vele szeretne lenni.

Fésűs Nelly párjának már van egy felnőtt fia, és nem is szeretett volna másik gyermeket, a sors mégis megajándékozta a párt a kis Elza Zorkával. A kislánya iránt érzett szeretete által sok mindet átértékelt.

Elza születése előtt csak szaladgáltam a mókuskerékben, de mióta ő van nekem, minden megváltozott. Ma már inkább lemondok a sportról és a szórakozásról, csak hogy vele lehessek. Soha nem feltételeztem, hogy egyszer pelenkázni és orrporszívózni fogok. Mostanra értettem meg, hogy Doszpot Péter barátommal, mióta ikrei születtek, miért nem lehet délután öt órától programot csinálni, de most már tudom, hiszen a fürdetés fontos egy apa számára. Ma már én is így teszek. Szeretném mindenből kivenni a részem, ezért inkább én maradok otthon vele GYES-en” – árulta el a Story magazinnak Vajtó Lajos.

A büszke apuka olykor nagyfiának is megengedi, hogy vigyázzon a kistestvérére, de szinte minden ismerős “kölcsönkérné” a tündéri pici lányt.

Először nem mertem teljesen rájuk bízni, ezért a szobából titokban figyeltem, hogy mi történik. De nem kellett csalódnom. A nagyfiam olyan odaadó szeretettel bánt vele, hogy minden aggodalmam elmúlt. Együtt látni őket pedig még nagyobb örömet jelent ett számomra. Egyébként Elza nagyon bátor és vagány kislány, mindenhol feltalálja magát. Bárhová magunkkal vihetjük, akkor is, ha sakkozni, kártyázni megyünk, vagy Nelly fellépéseire. Rendkívül közvetlen az emberekkel, állandóan mosolyog. Előfordult már, kölcsön akarták kérni tőlünk Elzát. Détár Enikő és Csonka András szinte könyörgött, hogy ha csak egy fél napra is, de adjuk oda a kicsit nekik” – tette hozzá Fésűs Nelly párja.

Hozzászólások